20 ikonikus filmszerep, amelyet majdnem más színészek játszottak el

  • 6 hónap ago
  • 134362 Views
  • 16 12
20 ikonikus filmszerep, amelyet majdnem más színészek játszottak el

Időről időre mindannyian követtünk el hibákat. Hasonlóképpen, a híres színészek is néha olyan döntést hoznak, amely az életük legnagyobb hibájává válik, és emiatt több millió dollárt veszítenek.

9) Gwyneth Paltrow, mint Rose – Titanic

Noha nehéz elképzelni Kate Winslet nélkül a főszerepet, először James Cameron nem volt lenyűgözve Kate szerepétől. Eredetileg azt akarta, hogy Gwyneth Paltrow játssza a főhősnő karakterét. Winslet minden erőfeszítést megtett azért, hogy a javára döntsenek és sikerrel járt.

10) Angelina Jolie, mint Ryan Stone – Gravitáció

Eredetileg Angelina Jolie volt a rendező kiszemeltje, aki főszerepet töltött be a sci-fi drámában. De a színésznőnek le kellett mondania a szerepről, mert saját filmjén dolgozott, a Vér és méz földjén. Azt mondják, hogy Angelina nagyon örült, hogy Sandra Bullockot választották.

11) Leonardo DiCaprio, mint a pszichopata – Amerikai pszicho

Mint tudjuk, DiCaprio kifejezte érdeklődését az amerikai pszicho főszerepével kapcsolatban. Azonban a film rendezője Christian Bale-t választotta erre a szerepre, és teljesen igaza volt.

12) Kim Basinger, mint Miranda Priestley – Az ördög pradát visel

Kim Basinger meghallgatáson is részt vett Az ördög pradát visel főszerepével. Szerencsére ezt az ikonikus szerepet végül Meryl Streep kapta meg.

1 2 3 4 5