20 ikonikus filmszerep, amelyet majdnem más színészek játszottak el

  • 5 hónap ago
  • 134302 Views
  • 16 12
20 ikonikus filmszerep, amelyet majdnem más színészek játszottak el

Időről időre mindannyian követtünk el hibákat. Hasonlóképpen, a híres színészek is néha olyan döntést hoznak, amely az életük legnagyobb hibájává válik, és emiatt több millió dollárt veszítenek.

5) Will Smith a Django elszabadul című filmben

Will Smith azt akarta, hogy Tarantino újraírja a Django elszabadul forgatókönyvét, hogy a karakter központibb szerepet játsszon a cselekményben. „Én csak főszerepeket vállalok” – mondta. Quentin Tarantino azonban nem értett egyet vele.

6) Bruce Willis, mint Sam – Ghost

Nehéz elképzelni, de Bruce Willis (aki akkoriban Demi Moore férje volt) a rendező első választása volt Sam karakterének. Azonban a hollywoodi sztár változtatást javasolt, mert úgy gondolta, hogy a film nem fog működni, mivel a főszereplő a film legnagyobb részében halott.

7) Emily Blunt, mint Fekete Özvegy

Míg a legtöbb ember valószínűleg egyetért abban, hogy Scarlett Johanson kiválóan játszik Fekete Özvegyként a Marvel Universe filmekben, ez a szerep eredetileg Emily Blunté volt. – „Nem ez volt a megfelelő hely és idő” – mondta Emily egyik interjújában.

8) Nicolas Cage, mint Pankrátor

Nicolas Cage-t eredetileg a Pankrátor főszereplőjévé akarták választani, de a javaslatot a Mickey Rourke barátjának támogatására elutasította, aki érdeklődést fejezett ki a szerep iránt. Be kell vallanunk, mint egykori bokszoló, Mickey, a tökéletes főszereplő ebben a filmben.

1 2 3 4 5