10 súlyos hiba, amit szinte mindenki elkövet felnőtt korára

  • 2 év ago
  • 5212 Views
  • 0 1
10 súlyos hiba, amit szinte mindenki elkövet felnőtt korára

Amikor gyerekek vagyunk, nem igazán törődünk a problémákkal, mivel azokat szüleink megoldják helyettünk. Aztán, ahogy cseperedik az ember, egyre több olyan dologgal találkozik, amivel addig még soha. Ezek a problémák, kihívások mindennaposak, amiket tudni kell megoldani, vagy egyszerűen nem foglalkozni velük, és kicsit boldogabb életet tudunk magunknak biztosítani.

9) Elégedettség

Amikor felnőtté válunk és saját keresetünk lesz, hajlamosak vagyunk státuszszimbólumokat gyűjteni. Ezek a csillogó-villogó dolgok általában a külvilágnak szólnak, de attól még belül lehet, hogy rettentően magányosak vagyunk. A célok kellenek, de próbáljunk meg nem rágörcsölni dolgokra (nők gyakran esnek abba a hibába, ha lesz egy új kapcsolatuk, hogy már a nászindulót dúdolják), és örülni annak, amink már van.

10) Az idő

Az idő múlásával változnak az emberek. A 20 éves kis naivák egyre komolyabbá és határozottabbá válnak, míg a férfiak sem ugyanazt keresik már egy nőben, mint 20 évesen. Egyre többször fordul mindenki kis praktikákhoz, hogy az idő múlását megpróbálja elrejteni, de van amikor érdemes inkább nyílt lapokkal játszani.

+1) Bók

Sokszor csalódottak vagyunk, ha nem kapunk elég bókot a fodrász után, vagy egy új öltöny viselésénél. Ne is várjuk el. Próbáljunk ne arra figyelni, mit mondhat a másik, hisz nemcsak bókolni tudnak az ember, de kritizálni is.

16 színész, aki szokatlan szerepet vállalt el és mégis zseniálisat alakított

(Forrás: erdekescikkek.hu)

1 2 3 4