10 színész, aki 40 éves kora után lett híres

  • 12 hónap ago
  • 81538 Views
  • 7 10
10 tehetséges színész, aki 40 éves kora után lett híres

A siker nem egyik napról a másikra érkezik – a türelem, a bátorság és a kitartás kulcsfontosságú tényezők a sikeres út felé. Bár némi kétség merül fel arra vonatkozóan, hogy megtegyük-e az első lépést vagy sem, addig mások a nagy lehetőséget utasítják vissza.

Itt van azoknak a szereplőknek a listája, akik karrierjüket a 40-es években vagy azon túl kezdték. Arra ösztönözzük az olvasókat, hogy merítsenek ihletet a példájukból.

1) Morgan Freeman (50 éves korában)

Morgan Freeman

Morgan Freeman nagymértékben ,,kifizette az árát” mielőtt világszerte elismerést és dicsőséget kapott. Freeman 34 éves korában debütált, majd sokáig eltűnt a képernyőről. Akkor vált sokak kedvencévé, amikor 50 éves korában Oscar-díjat nyert a „Daisy Miss Daisy” (Miss Daisy sofőrje) film miatt.

2) Tommy Lee Jones (47 éves korában)

Tommy Lee Jones

Annak ellenére, hogy tehetsége volt a sportban, különösen a labdarúgásban Tommy Lee Jones az életét a színház és mozi számára szentelte. 47 éves korában azonban nyilvános elismerést és Oscar-díjat kapott a legjobb férfi mellékszereplőként a „The Fugitive” (A szökevény) filmben mutatott játékáért.

3) Melissa Ann McCarthy (41 éves korában)

Melissa Ann McCarthy

McCarthy jelentős sikert és hírnevet szerzett a 2011-es ” Koszorúslányok ” című filmben. Számos díjra jelölték, köztük egy Oscar-díjra a legjobb női mellékszereplő színésznőnek, és bebizonyította a világnak, hogy a 40 nem az a kor, ami a karriered végét jelenti.

1 2 3 4