Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

11 dolog, amit nem is arra használunk, amire eredetileg kitalálták

  • 6 hónap ago
  • 4440 Views
  • 2 0
11 dolog, amit nem is arra használunk, amire eredetileg kitalálták

Minden kis dolog az életünkben valamire ki van találva. De az idő múlásával kissé elfelejtődött, hogy ezek a bizonyos tárgyak mire is lettek valójában kitalálva.

Most tisztába teszünk néhány dolgot, hiszen jó tudni, hogy mit miért találtak ki.

(1) Kis zseb

Régen a kis zsebet a farmerokon a zsebóra tartására fejlesztették ki. Mivel a zsebóra már nem használatos tárgy, de a helye az óta is megtalálható minden farmeron, ezért más célra használják ma napság.

(2) A radír kék része

A radír kék része valójában nem a tollat rendeltetett törölni, hanem a kék vége a ceruza írás nagyobb mennyiségű radílozására van kitalálva. Később reklám céljából hagyták az emberekben azt a hitet hogy ez a toll írás törlésére alkalmas.

(3) A gomb az ing hátulján

3 elfogadható változat létezik. Az első az, hogy úgy tervezték, hogy egy inget csak lógatva lehet tárolni. A második verzió a nyakkendők idejéből származott: ez a hurok valószínűleg egy nyakkendőt rögzített. A 3. változat a legromantikusabb. Egy diák, aki egy amerikai egyetemen tanult, megszüntette ezt a gombot, hogy megmutassa, egy lánynak érzéseit. Ezért lány főiskolájának sálát kezdte viselni.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük