11 híres nő, aki bizonyította, hogy 40 felett is válhatunk anyává

  • 10 hónap ago
  • 27212 Views
  • 5 14
11 híres nő, aki bizonyította, hogy 40 felett is válhatunk anyává

Sokan meglepődhetnek azon, hogy a tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy a legjobb szülői életkor a gyermekek számára 30 és 34 év között van. Ez az a kor, amikor a szociális állam és az egészség tökéletes egyensúlyban van.

10) Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey 41 éves volt, amikor anya lett és nem volt könnyű neki: a terhesség rendkívül magas vérnyomást és terhességi cukorbetegséget okozott. Megérdemelte, hogy anya legyen. Sajnos Mariah elvált a gyerekek apjától, Nick Cannontól.

11) Monica Belluci

Monica Belluci

A színésznőnél meddőséget diagnosztizálták, de meglepetésére váratlanul 39 éves korában teherbe esett.

„A lányom életem legjobb pillanatában született, olyan sok szerepet játszottam, olyan sok helyen voltam és most készen állok arra, hogy mindent megadjak, amire szüksége van” – mondja Monica.

Most Deva (nagyon szép név) 13 éves, és magasabb, mint az anyja. Monica második lánya születésénél 45 éves volt. A színésznő azt mondta, hogy nagyon félt, amikor kiderült, hogy terhes. Megértette, hogy az ő életkorában a terhesség veszélyes lehet. Szerencsére Léonie egészséges és minden jól ment.

„A 9 hónap folyamán soha nem hívtam fel az orvost valamilyen abnormális helyzetben. Természetesen veszélyes, hogy 45 éves korában valaki várandós legyen, és nem bátorítom a nőket erre, de egy anyának ez a legfontosabb feladata az életben, és ha nem tudtam természetes úton teherbe esni, valószínűleg megpróbáltam volna a mesterséges megtermékenyítést” mondta a színésznő.

Egyetértünk Monicával: sokkal könnyebb a 35 évnél előbb szülni, de különböző dolgok történhetnek. Természetesen könnyebb a hírességeknek – ők gazdagok. De azt gondoljuk, hogy sokan olyan példával jöhetnek, hogy a hétköznapi nőknek van csak gyerekük, amikor senki nem gondolta volna, hogy ez nemcsak így van, igaz?

Ha tetszett, ezt a cikkünket se felejtsd ki:

15 híresség és részeges hasonmásaik Oroszországból

(Forrás: Brightside)

//Noncsi//

1 2 3 4