11 híres nő, aki bizonyította, hogy 40 felett is válhatunk anyává

  • 10 hónap ago
  • 27213 Views
  • 5 14
11 híres nő, aki bizonyította, hogy 40 felett is válhatunk anyává

Sokan meglepődhetnek azon, hogy a tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy a legjobb szülői életkor a gyermekek számára 30 és 34 év között van. Ez az a kor, amikor a szociális állam és az egészség tökéletes egyensúlyban van.

7) Gwen Stefani

Gwen Stefani

Egy örökre fiatal lázadó, Gwen Stefani és fiai Kingstom és Zuma, akkor születtek, amikor Gwen 40 éves volt. 44 éves korában ismét anya lett.  Nagyon jól néz ki a fiaival és nehéz azt mondani, hogy ő az édesanyjuk.

8) Salma Hayek

Salma Hayek

Salma mindig is gyerekeket akart, de orvosi okok miatt nem lehetett. Végül 41 éves korában sikerült. A terhesség nehéz volt. 50 fontot keresett, de sikerült visszaalakulnia. Ezt mondta, mielőtt anya lett:

„10 évvel ezelőtt nem tudtam annyit adni a lányomnak, mint amennyit most adhatok neki. Örültem, hogy 40 éves koromban szültem.”

9) Madonna

Madonna

A pop királynő első gyermeke, Lourdes volt, az énekesnő 36 éves korában szülte. 41 éves korában született egy fia, Rocco. Emellett 4 adoptált gyermeke van Afrikából.

Mielőtt gyermekeim megszülettek, nagyon önző voltam, de az anyaság teljesen megváltoztatta a magatartásomat” – mondta Madonna.

1 2 3 4