11 híres nő, aki bizonyította, hogy 40 felett is válhatunk anyává

  • 10 hónap ago
  • 27211 Views
  • 5 14
11 híres nő, aki bizonyította, hogy 40 felett is válhatunk anyává

Sokan meglepődhetnek azon, hogy a tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy a legjobb szülői életkor a gyermekek számára 30 és 34 év között van. Ez az a kor, amikor a szociális állam és az egészség tökéletes egyensúlyban van.

4) Celine Dion

Celine Dion

Amikor az énekesnő első fia René-Charles született, akkor volt Celine 33 éves, és az ikrek Eddie és Nilson születésekor volt 42 éves. Az énekesnek 6 megtermékenyítési kísérletet kellett végigjárnia, de sikerült egészséges ikreket a világra hoznia. Celine bevallotta:

„Nagyon nehéz az érzelmi szintje az ilyen megtermékenyítésnek és mindig emlékezned kell arra, milyen szerencsés vagy, hogy anya vagy.”

5) Halle Berry

Halle Berry

A színésznőn egyáltalán nem látszik a kora és itt nem csak a lenyűgöző megjelenéséről van szó. Halle Berry 41 éves korában lett anya és 47 éves korában született a második gyermeke, ami hatalmas meglepetés volt számára.

Azt hittem, hogy mindez már a múlt, és a menopauza szélén voltam, így ez valóban váratlan meglepetés volt” – mondja Halle a terhességéről.

6) Kim Basinger

Kim Basinger

Kim Basinger csak egy gyereke van, egy lány gyönyörű névvel: Ireland. Amikor ezekre a lenyűgöző nőkre nézünk, nagyon nehéz elhinni, hogy közöttük 41 év korkülönbség van. Ireland Baldwin egy magazin modell és néha filmekben játszik. Köszönhetően annak, hogy az anyja és közötte nagy a hasonlóság, képes volt Kim szerepét játszani a Grudge Match.

1 2 3 4