15 híresség, akivel mindenki utál együtt dolgozni

  • 1 év ago
  • 197693 Views
  • 20 16
15 híresség, akivel mindenki utál együtt dolgozni

Kollégáik, stábtagok és a személyzet vallomásai alapján az alábbi listán szereplő hírességekkel valóságos rémálom együtt dolgozni. Van, aki hisztis, van, aki túlzottan követelőző, ám olyan is van, aki egyszerűen csak túl komolyan veszi önmagát és a munkáját.

Jónéhány név meglepetést okozott a számunkra: mi azt gondoltuk volna róluk, hogy igazi cukipofák. Hát – nem. Ezek a sztárok hírhedten elviselhetetlenek munka közben.

1. Lea Michele

Lea Michele

A Glee forgatásán elviselhetetlen volt: több színésztársa is azt nyilatkozta róla, hogy valóságos rémálom vele minden egyes jelenet felvétele.

2. Alec Baldwin

Alec Baldwin

Beszámolók szerint kiszámíthatatlan, instabil, és ha robban, akkor hatalmasat. Sérteget, üvöltözik, sőt, még a fizikai erőszaktól sem riad vissza.

3. Cybill Shepherd

Cybill Shepherd

A színésznő állítólag legendásan gonosz volt a Cybill című sorozat íróival. Ez annyira elterjedt a hollywoodi forgatókönyvírók között, hogy bosszúból 10 évvel később írtak egy olyan Helyszínelők részt, amiben egy Shepherdről mintázott karakter szörnyűséges halált hal.

4. Chevy Chase

Chevy Chase

A komikus annyira csúnyán viselkedett a sikerét megalapozó Saturday Night Live forgatása alatt, hogy kirúgták a produkcióból. Ő az egyetlen színész, akit kitiltottak a forgatás területéről. Nem csoda, hiszen állítólag többször is megpofozta a színésztársait és folyamatosan inzultálta a rendezőt.

1 2 3 4