17 híresség, akik nem rejtik el a testi hibáikat

  • 2 év ago
  • 76101 Views
  • 11 14
17 híresség, akik nem rejtik el a testi hibáikat

Az az idő, amikor a hírességek voltak az ideálok, már elmúlt. Úgy tűnt a számunkra, hogy tökéletesek és csak az ujjaikat kellett megmozdítaniuk, hogy megvalósítsák az álmaikat. Ma az internetnek köszönhetően láthatjuk, hogyan élnek és felfedezhetjük az életüknek egy új oldalát.

10) Ashley Graham nem rejti el a narancsbőrt

A little cellulite never hurt nobody.. Stop judging yourself, embrace the things that society has called ‘ugly’. #lovetheskinyourein #beautybeyondsize

A világhírű plussize modell sok nőt inspirál sikereivel és a saját teste iránti szeretetével. Az egyik legfrissebb Instagram fotója aláírt szöveggel reprezentálja Ashley fő elveit. Azt mondta nem érzi magát szégyenlősnek a narancsbőr miatt és senkinek nem kéne magát szégyellnie.

11) Emilia Clarke elfut a problémák elől

Emilia annyira fáradt a rövid forgatási szünetek között, hogy nincs más választása, mint leülni vagy lefeküdni egy ideig egy nyugodt helyen. Például ezen a fotón a színésznő egy gyerekalagútban rejtőzik. Úgy tűnik elégedett.

12) Gwyneth Paltrow szemüveget hord

A legtöbb ember inkább kontaklencsét visel. Gwyneth Paltrow azonban szemüveget kezdett viselni, amint a látása romlott. A szemüveg elég jól áll neki.

1 2 3 4