17 híresség, akik nem rejtik el a testi hibáikat

  • 1 év ago
  • 76015 Views
  • 11 14
17 híresség, akik nem rejtik el a testi hibáikat

Az az idő, amikor a hírességek voltak az ideálok, már elmúlt. Úgy tűnt a számunkra, hogy tökéletesek és csak az ujjaikat kellett megmozdítaniuk, hogy megvalósítsák az álmaikat. Ma az internetnek köszönhetően láthatjuk, hogyan élnek és felfedezhetjük az életüknek egy új oldalát.

5) Margot Robbie megosztja a hibáit

A híresség nem mindig sikeres. Például sikertelen volt, amikor szörfözött. Margot azonban nagyon magabiztos, ezért nem próbál meg úgy tenni, mintha sose sikerülne és nem fél megosztani tökéletlen képeit.

6-7) Mila Kunis és Henry Cavill szokatlan szemei

Mila Kunis gyermekkora óta ismeri a heterokrómát: az egyik szeme zöld, a másik barna. És a szupermen Henry Cavill mindkét szeme kék, de egy barna folt van a bal pupilláján. Valójában a sokszínű szemek népszerűek most és sokan úgy gondolják, hogy inkább ez egy eszköz, mint probléma.

8) Laetitia Casta és a nem Hollywoodi mosolya

Laetitia mosolya egyértelműen különbözik minden más hollywoodi mosolytól. Azonban ez nem akadályozza meg a sikeres színészkedésben és modellkedésben. A tehetség sokkal fontosabb, mint a fogak színe és helyzete.

9. Mark Wahlberg nem törődik a harmadik mellbimbójával

Csak nézd meg az izmait! Bár Marknek van egy harmadik mellbimbója, egyáltalán nem törődik vele, és boldogan fotózkodik, amivel még több rajongót vonz.

1 2 3 4