10 vonatos film, amit egyszer az életben látnod kell

  • 2 év ago
  • 16657 Views
  • 0 0
10 vonatos film, amit egyszer az életben látnod kell

Ezúttal a legjobb vonatos filmekből készítettünk összeállítást. Nektek melyik a kedvencetek?

10. A generális (1926)

A generális (1926)

Johnny Gray életében két szerelem létezik: a mozdonya, a „Generális” és szép kis menyasszonya, Annabelle. A jövő tervezgetése legszebb időtöltésévé válik a két szerelmes fiatalnak. Amikor az Észak és Dél közötti háború városukba is elérkezik, Annabelle apja és bátyja azonnal bevonul. Egy félreértés következtében azt hiszik Johnnyról, hogy gyávaságból nem állt katonának. Johnnynak és mozdonyának sok, szinte hihetetlen kalandokban kell bizonyítania hősiességét.

9. Börtönvonat Yumába (2007)

Börtönvonat Yumába (2007)

Ben Wade (Russell Crowe), a hírhedt bandita bandájával kirabol egy postakocsit. Hamarosan elkapják, és elszállítják a yumai börtönbe. A farmer, Dan Evans (Christian Bale), aki nehéz körülmények között, de becsületes életét éli, fizetség fejében csatlakozik Wade kísérőihez. A banda tagjai azonban vezetőjük kiszabadítását tervezik.

8. Utazás Darjeelingbe (2007)

Utazás Darjeelingbe (2007)

A három testvér, Francis (Owen Wilson), Peter (Adrien Brody) és Jack (Jason Schwartzman) már több mint egy éve nem találkoztak, egész pontosan apjuk temetésén látták egymást utoljára. A legidősebb fivérnek az az ötlete támad, hogy újra összehozza a családot. A fivérek egy kalandos vonatútra indulnak a mesés India földjén. Útjuk célja, hogy megtalálják anyjukat, aki a Himalája lábainál nővérként dolgozik. A három testvér kénytelen egy hosszabb megállót tartani, ugyanis egy véletlen folytán egyszeriben egy sivatag kellős közepén találják magukat.

1 2 3