Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

16 Disney Channel sztár, akiket már előfordult, hogy letartóztattak

  • 10 hónap ago
  • 5852 Views
  • 2 1
16 Disney Channel sztár, akiket már előfordult, hogy letartóztattak

Vajon ki gondolta volna, hogy millió rajongó szeretete sem óvja meg a kedvenc Disney sorozataink sztárjait attól, hogy kirúgjanak a hámból?

13) Mischa Barton, Delfinbarátok

Mischa Barton, Delfinbarátok

Ennek a 2002-es Disney Channel filmnek a sztárját 2007-ben tartóztatták le ittas vezetésért. Talán a Narancsvidék című filmből ismerhetjük még.

14) David Henrie, Varázslók a Waverly helyből

David Henrie, Varázslók a Waverly helyből

David Henrie-t 2010-ben azért tartóztatták le, mert „állítólag verekedésre sarkallt valakit”. A szemtanúk szerint azonban félreértés történt, és önvédelemből küzdött. A Disney Channel filmjein kívül Ted Mosby gyerekét játssza az Így jártam anyátokkal című filmben.

15) Lindsay Lohan, Life-Size és Nyomozólányok

Lindsay Lohan, Life-Size és Nyomozólányok

Talán már hallottál Lindsay Lohan-ről. 2007 és 2012 között számtalanszor letartóztatták ittas vezetésért és erőszak miatt. Rehabilitáció után Lindsay visszatért. Sok helyen kipróbálta magát azóta.

16) Phil Lewis, Zack és Cody élete

Phil Lewis, Zack és Cody élete

1991-ben, “Mr. Moseby”-t letartóztatták emberölés vádjával, mert ittas vezetés közben halálra gázolt egy 21 éves lányt. Az incidens óta szerepelt a Jóbarátok-ban, az Igen, Drágám! című filmben, illetve számos Disney Channel filmben.

//Jana//

14 ismert filmsztár, akik sorozatban kezdték a pályafutásukat

(Forrás: buzzfeed.com)

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük