7 film szerda estére, amit kár lenne kihagyni

  • 6 év ago
  • 4632 Views
  • 4 5
7 film szerda estére, amit kár lenne kihagyni

A nyár közeledtével teljesen lemerültek az energiatartalékaid és egész este csak a kanapén kucorodnál?

Válassz egy filmet a pihizéshez, hogy teljes legyen a relax-élmény.

Piedone Hong Kongban (Mozi+, 18:45)

Piedone Hong Kongban

A Nápoly városában dolgozó Rizzo (Bud Spencer) felügyelőt kábítószer-kereskedéssel vádolják. Annak érdekében, hogy tisztára mossa nevét, meg kell találnia azt az embert, aki maffia-köreiből épült be a rendőrség hálózatába. A nyomok a Távol-Keletre vezetnek, ahová hűséges társa is elkíséri az ügy felderítése érdekében. Pofonokban és izgalmakban most sem lesz hiány.

Árral szemben (Film+, 19:00)

Árral szemben

Tom Hardy (Bruce Willis) gyilkossági nyomozó nem ijed meg az árnyékától, egy nap mégis a vizirendészeten találja magát. Az új munkakörben kénytelen rádöbbenni, hogy eredeti hivatását nem képes feladni. Ráadásul egy véletlen folytán kiderül, hogy apja halála is ugyanannak a pszichopata gyilkosnak a számlájára írható, aki ismét akcióba lépett. Hardynak titokban folytatnia kell a nyomozást, mert az összes áldozathoz köti valamilyen szál és úgy tűnik, ő az első számú gyanúsított.

Felvéve (Paramount Channel, 19:00)

Felvéve

Miután Bartleby (Justin Long) egy egyetemre sem került be, úgy döntött, hogy megalapítja a sajátját. Barátaival közösen megalkotnak – legalábbis látszólag – egy egyetemet, hogy a szüleik előtt úgy tűnhessenek fel, mint akik felsőfokú tanulmányokat végeznek. A csel beválik, mások is jelentkeznek a fiktív egyetemre. Bartleby úgy érzi, mindenkit megillet az esély egy szebb jövőre, és azon töri a fejét, hogy mihez lehetne kezdeni több tucat fiatallal, akik nem kerültek be álmaik egyetemére. A tervezgetés mellett a Bartleby-nek a csajozásra is marad ideje.

16 utca (amc, 20:00)

16 utca

A kiégett, veterán rendőr (Bruce Willis) azt a hétköznapi feladatot kapja, hogy kísérjen el egy nagydumás tanút a 16 utcával arrébb lévő bíróságra, hogy ott sor kerülhessen a kihallgatására. Hamarosan azonban rá kell jönnie, hogy a feladata korántsem olyan egyszerű, mint gondolta. Tűzharcba keveredik, mégpedig nem is akárkivel, hanem egykori barátjával, Frank nyomozóval. Kettejük között halálos küzdelem kezdődik.

1 2