7 film szombat estére, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

  • 6 év ago
  • 4164 Views
  • 2 1
7 film szombat estére, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó volt a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz! 

Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába!

Én a vízilovakkal vagyok (Mozi+, 17:10)

Én a vízilovakkal vagyok

Tom Afrikába szervez szafarikat külföldi vadászoknak. Így nem örül túlságosan fivére megjelenésének, aki önkéntes állatvédő. Slim tönkre is teszi az üzletét, amikor egyetlen lövéssel defektessé teszi testvére dzsipjét. Tom a tóban, a vízilovak közt köt ki. Ekkora sérelem nem maradhat megtorlatlanul, ám a testvérháború helyett közös ellenségük, a kapzsi állatkereskedő és cinkosai ellen egyesítik erőiket.

Hős6os (Cool Tv, 18:30)

Hős6os

Hiro Hamada egy briliáns robotikazseni, aki egy rendkívül veszélyes bűnhálózatra bukkan, mely végzetes fenyegetést jelent San Fransokyo városára. A fiú legjobb barátjával, a robot Baymax-szel az oldalán összefog egy lelkes amatőr bűnüldöző csapattal, hogy együttes erővel szálljanak szembe a gonosszal.

Görögbe fogadva (SuperTV2, 19:00)

Görögbe fogadva

Ősei földjére utazik Georgia, a görög származású amerikai idegenvezető. Legnagyobb bosszúságára azonban csoportjának tagjait nem nagyon érdekli a mediterrán ország történelme és gazdag kultúrája, leginkább a tengerparton süttetik a hasukat. Egyikük, Irv szerint nem kellene mindezt a lelkére vennie, azt tanácsolja neki, hogy próbálja ő is élvezni az életet, talán még a szerelemet is megtalálja. Meglepetésére erre nem is kell nagyon várnia. Georgia ugyanis egyre vonzóbbnak találja Poupit, a turistabusz csak görögül beszélő, kezdetben ellenszenves sofőrjét.

Óz, a hatalmas (RTL II, 20:00)

Óz, a hatalmas

Oscar Diggs, a nagy nőcsábász és cirkuszi bűvész egy hatalmas vihar után Óz birodalmában találja magát, és elsőre úgy tűnik, ráragyogott a szerencse csillaga: hírnév és gazdagság várja. Azonban miután találkozik a három boszorkénnyal, a helyzete egyre bizonytalanabbá válik. Mégsem ő lenne a nagy varázsló, akire oly régóta várt a birodalom?

1 2