7 film, amik tutira feldobják a szombat estédet!

  • 6 év ago
  • 2134 Views
  • 0 2
7 film, amik tutira feldobják a szombat estédet!

Húzós hét, hosszúra nyúlt péntek este vagy egyszerűen csak inkább otthon maradnál ma este?

Összegyűjtöttünk hét filmet, amikkel biztosan nem fogsz unatkozni, és neked már csak a nasiról kelljen gondoskodnod! (02.03.)

A szerelem hullámhosszán (Film Café, 19:00)

A szerelem hullámhosszán

Sam (Tom Hanks) felesége halála óta egyedül neveli fiát. Bár mindent megtesz, hogy a kisgyerek semmiben se szenvedjen hiányt, nem tud szabadulni az egyedüllét érzésétől. Karácsony este kisfia betelefonál az egyik rádióműsorba, hogy a rádióhallgatóktól kérjen segítséget apja számára. Annie (Meg Ryan), aki lelkes hallgatója a rádióműsornak, meghallja az adást, amiben Sam beszél magáról, és úgy érzi, meg kell ismernie az idegent.

Dick és Jane trükkjei (Prime, 19:00)

Dick és Jane trükkjei

Dick (Jim Carrey) és Jane (Téa Leoni) boldog életet élnek, dúskálnak a gazdagságban és a földi javakban, mígnem egy napon Dick elveszti jól menő munkáját, holott a közelmúltban léptették elő. Ráadásul nemrég beszélte rá a feleségét, hogy mondjon fel, hiszen már egyedül is képes eltartani a családot. Alig van megtakarított pénzük, így hát a házuk is elúszni látszik. Dick úgy dönt, hogy nem hagy mindent veszni, inkább felcsap bűnözőnek. A házaspár nekilát, hogy visszalopja azt, ami az övék volt.

Ki a faszagyerek? (Mozi+, 19:15)

Ki a faszagyerek?

Az egyik kemény legény, a másik meg nyamvadt, akár egy túrós lepény. Összeillenek, mint borsó meg a héja? Fityfenét. Bár az élet mindig tartogat meglepetést. Vann ügynök a rosszfiúk réme. Elkapja a grabancukat, bár ezúttal valami más akad a kezei közé. Az üldözőbe vett fegyverkereskedő vevőjéről ugyanis kiderül, hogy csak egy egyszerű, szerencsétlen flótás, aki rossz időben volt rossz helyen. Vann azonban nem csügged, inkább ráveszi a szemlátomást beszédkényszerben szenvedő kisembert, hogy játssza tovább a szerepét.

Kegyetlen játékok (HBO, 20:00)

Kegyetlen játékok

Kathryn (Sarah Michelle Gellar) és mostohabátyja, Sebastian (Ryan Phillippe) az unatkozó és gazdag elit tökéletes testvérpárja. Szórakoztatásul mindenféle ördögi játékot találnak ki maguknak és egymásnak, amivel a fiatal és naiv társaikat kihasználják. Kathryn legújabb fogadásának célja az új igazgató lánya, Annette (Reese Witherspoon), aki házasságkötésig szeretne szűz maradni. Ha Sebastian el tudja csábítani, Kathrynt is megkaphatja, ha nem, akkor ugrik a Jaguárja. Ám közben valami megváltozik…

Hajsza a föld alatt (AMC, 20:05)

Hajsza a föld alatt

New Yorkban minden megtörténhet, de mindig érhetik az embert meglepetések. Ezt történik a helyi metróhálózat egyik alkalmazottjával is, Walter Garberrel (Denzel Washington), ugyanis terroristák eltérítik az egyik metrójáratot, és vezetőjük, Ryder (John Travolta) csak Garberrel hajlandó tárgyalni. A tét a metróban rekedt emberek élete, akikért Ryder tízmillió dollárt követel, amelyet ráadásul Garbernek kell átadnia. Megkezdődik a játszma a föld alatt, kérdés, ki bírja több idegszállal.

Faterok motoron (RTL Klub, 21:05)

Faterok motoron

Az ember soha nem öregszik ki a vagányságból. A négy középkorú jóbarát elhatározza, hogy egy hétvégére maga mögött hagyja a hétköznapok nyomorúságait, felveszi a bőrdzsekit, és motoron keresztülvágtatnak a végtelen amerikai országúton. Mindez azonban nagyobb kihívást jelent számukra, mint gondolták volna, és hamarosan felmerül bennük a fájó gondolat: lehet, hogy már túl öregek az ilyesmihez.

Harag (Mozi+, 23:30)

Harag

A második világháború a végéhez közeleg, ezt a katonák hangulatán és állapotán is érezni lehet. Don Collier (Brad Pitt) őrmester, vagy ahogy a beosztottjai nevezik, Wardaddy az ellenséges vonalak mögött állomásozik. A kimerítő küzdelemhez csatlakozik egy újonc, Norman (Logan Lerman) is. Az ötfős csapat egy Sherman típusú tankkal vonul csatába, de a túlerő nem kecsegtet túl sok jóval. A fiatal srác számára minden új, a harctér, a pszichikai terhelés és  a Harag nevű tank fedélzete egyaránt. Wardaddy pártfogásába veszi a fiút, hogy együtt vészeljék át a szörnyű háborút. Mind tudják, hogy nem sok esélyük maradt a túlélésre, de bíznak egymásban, tapasztalataikban, és a tankban.

8 színész, akik az összes filmjükben ugyanazt csinálják

(Történetek forrása)

//Lina//