8 film, amiért érdemes lesz moziba menni februárban

  • 6 év ago
  • 1843 Views
  • 0 0
8 film, amiért érdemes lesz moziba menni februárban

A héten beköszöntő február is bőven tartogat számunkra mozis élményeket, így ebben a hónapban is lesznek mozifilmek, amikért érdemes lesz a széles vászon elé ülni.

 

Bemutatják például a Marvel univerzum következő nagy dobását, egy nagy sikerű magyar alkotás harmadik része is megpróbál a nézők kegyeibe férkőzni, Jennifer Lawrence Magyarországon fog harcolni a túlélésért, érkezik Daniel Day-Lewis utolsó filmje, és végül, de nem utolsó sorban megnézhetjük az év sci-fijének kikiáltott Expedíciót is. A lista bemutatás időrendjébe van állítva!

Feszültség – 2018. február 1.

A filmet az elektromos forradalom két nagy alakja ihlette, Thomas Edison és George Westinghouse, illetve kettőjük versengése, aminek a célja a fenntartható ipar megteremtése volt.

Fantomszál – 2018. február 1.

Paul Thomas Anderson legújabb filmje lenyűgöző képet fest a kreativitás új útjait felfedező művészről és az ő világát mozgásban tartó nőkről. A rendezőnek ez a második közös munkája Daniel Day-Lewisszal, akinek viszont a hírek szerint ez lesz az utolsó filmje.

Fekete Párduc – 2018. február 15.

Wakanda királyának halála után fia,  T’Challa visszatér az elszigetelt, azonban technológiailag igen  fejlett afrikai hazájába, hogy elfoglalja méltó helyét a trónon. Azonban amikor feltűnik egy régi ellenfél, nem csupán Wakanda, de az egész bolygó sorsa veszélybe kerül.

Valami Amerika 3. – 2018. február 15.

[maxbutton id=”1″ url=” http://www.toppont.hu/2018/01/30/8-film-amiert-erdemes-lesz-moziba-menni-februarban-2/ ” text=”TOVÁBB” ]