10 hihetetlen egybeesés, amit képtelenség elhinni

  • 2 év ago
  • 86350 Views
  • 3 3
10 hihetetlen egybeesés, amit képtelenség elhinni

Életünk tele van olyan csodálatos eseményekkel, amelyek egyszerűen észérvekkel nem magyarázhatóak meg. Egyesek azt gondolják, hogy okkal történnek, mások azt mondják, hogy csak véletlenek.

Oldalunk 10 ilyen esetet gyűjtött össze, amelyek kétségesek lesznek a szkeptikusok számára is. Olvassa el a végét és látni fogja, hogy milyen ütőkártyákat kínálunk.

1) Olympic, Titanic és Britannic

1907-ben a White Star Line három hasonló hajót épített és mindegyiknek hasonló sorsa lett. A Britannic felrobbant egy bányában, a Titanic egy jéghegynek ütközött és az Olympic volt a legszerencsésebb harmadik, egy másik hajónak ütközött. Újjáépítették, de végül a kanadai partok világítótornyába törtek és összerombolták.

2) ,,Miss Elsüllyeszthetetlen”

Violet Jessop’s nővér története biztosan egy jó film alapja lehetne. Úgy történt, hogy ő a legénység részét képezte mindhárom hírhedt White Star Line hajón és Violet mindhárom ütközetet túlélte: először az Olympic (ahol senki sem sérült meg), majd a Titanic (ahol Violet mentőcsónakba került) és végül a Britannic.

3) Mark Twain és Halley Üstökös

Mark Twain 1835-ben született, amikor a Hally Üstökös nagyon közel járt a Naphoz és optika nélkül látható volt. Az író megjósolta a halálát, arra a napra, amikor az üstökös ismét megjelenik az égen és ez meg is történt 1910-ben.

1 2 3 4