8 igazán csinos színésznő, aki divatba hozta a vörös hajszínt

  • 7 hónap ago
  • 28567 Views
  • 5 5
8 igazán csinos színésznő, aki divatba hozta a vörös hajszínt

Vörös: a titokzatos hajszín. Talán az írek kiváltsága lenne? Néhányan ezt gondolják. Még Hollywood berkein belül is a vörös haj a legritkább és legegyedibb. A már amúgy is csodaszép színésznőknek ad egy plusz varázst, sőt mi több, a védjegyükké válik a hajkoronájuk különleges színe.

Bizonyos árnyalatai, mint például az aranybarna olyan gyönyörű, hogy az ember elgondolkodik, vajon nem festeti-e. Vajon melyik színésznő hajszíne természetes a nyolc közül és melyiküké nem?

Jessica Chastain

Jessica Chastain

Chastain fantasztikus vörös loknijai a saját hajszínében pompázna. Az InStyle-nak azt nyilatkozta, hogy gyerekként utálta, mert más volt a haj amiatt, mint a többiek. Ahogy azonban idősebb és nyugodtabb lett, már meg tudta becsülni a különlegességét.

Christina Hendricks

Christina Hendricks

A színésznő haja festve van, talán tinédzserkora óta. Meglepő módon az eredeti hajszíne szőke. Biztosan elege lett a szőkenős poénokból.

Julianne Moore

Julianne Moore

Ha valaha is elbizonytalanodtál, hogy vajon Moore vörös hajjal született-e, csak keress egy képet róla és a lányáról, és máris eloszlik minden kételyed.

1 2 3