10 elképesztő filmes baki, amit nem vettél észre a Halálos fegyverben

  • 7 hónap ago
  • 96062 Views
  • 10 15
10 elképesztő filmes baki, amit nem vettél észre a Halálos fegyverben

A Halálos fegyver (Lethal Weapon) 1987-ben bemutatott, nagy sikerű amerikai akciófilm. A főszerepekben Mel Gibson és Danny Glover látható. A filmet Richard Donner rendezte, ahogy a nagy sikerre való tekintettel készült három folytatását is. A film meghatározó alkotás lett a maga műfajában.

Nos, alábbi összeállításunkban olyan filmbéli bakikat mutatunk be, amik nagy valószínűség szerint a kedves Olvasóknak elkerülték a figyelmüket! Nektek feltűnt valamelyik az alábbi filmes bakik közül?

1) A kádban ücsörgő apát, Roger Murtaugh-t köszönti fel 50. születésnapja alkalmából a családja a fürdőszobában. Nick pólójának az ujja már akkor vizes, amikor belépnek az ajtón, pedig csak jóval később veszi be maga mellé a kádba az apja.

2) Riggs egészen a mászókáig sétál, ami alá egy gumiszőnyeg van letéve. Azonban amikor a gyilkos legközelebb rálő Riggsre és Riggs lábát közelről mutatja a kamera, nincs alatta semmilyen szőnyeg. Majd pár lépéssel közelebb megy az ablakhoz és lelövi a gyilkost.

3) Riggs ex-felesége a képen átszalad egyik oldalról a másikra, hiszen nem azon az oldalon van a képkeretben, ahol a film elején láttuk.

1 2 3 4