8 motiváló film, amit minden nőnek látnia kell

  • 8 hónap ago
  • 12604 Views
  • 3 5
8 motiváló film, amit minden nőnek látnia kell

Minden nőnek van néhány olyan pillanat az életében, amikor mindenből elege van, és úgy érzi, nem érheti annál a bizonyos problémánál nagyobb csapás. Ilyenkor érdemes megállni és fontolóra venni, hogy vajon valóban olyan súlyos-e a teher, mint amilyennek azt az ember képzeli.

7) Az ördög Pradát visel

Az Ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada, 2006)

Akinek volt már könyörtelen főnöke, az tudja, milyen nehéz egy ilyen ember karmaiból megszabadulni. Ha pedig az említett főnök nő, és történetesen egy divatlap vezetője, Miranda Priestly (Meryl Streep) a beosztottak esélye még kisebb. Amikor Andy (Anna Hathaway), a frissen lediplomázott, turkálókból öltözködő lány bejut a divat legmagasabb köreibe, még maga sem sejti, milyen veszélyeket rejt számára egy olyan állás, amit csak ugródeszkának szánt. Nehéz időszak vár rá, mely során döntenie kell: önmaga lesz vagy a látszatnak él.

8) Bunbury, avagy jó, ha szilárd az ember

Bunbury, avagy jó, ha szilárd az ember

Vajon mitől olyan varázslatos az Earnest név két teljesen eltérő neveltetésű angol kisasszony, Gwendolen (Frances O’Connor) és Cecily (Reese Witherspoon) számára? Miért hajt a két jóképű fiatalember, Algy (Rupert Everett) és Jack (Colin Firth) mindenáron arra, hogy ezen a néven szólítsák őket? Oscar Wilde komédiája ihlette ezt a neves színészgárdát felsorakoztató, utánozhatatlan vígjátékot. A lehetetlen bonyodalmak iróniája és a fanyar angol humor minden cseppje kirobbanó kacagásra ingerli a nézőket.

//Jana//

Bruce Lee így változott meg az évtizedek során

1 2 3