10 titkos részlet, ami új megvilágításba helyezi a kedvenc rajzfilmjeidet

  • 8 hónap ago
  • 22280 Views
  • 5 3
10 titkos részlet, ami új megvilágításba helyezi a kedvenc rajzfilmjeidet

Nemcsak a filmrendezők és forgatókönyvírók szeretnek húsvéti tojásokat rejteni a munkájukba. A rajzfilmek gyártói is igyekeznek elérni, hogy kedvenc filmjeid azután is tudjanak újat mondani, hogy már ezredszer nézed meg őket.

9) Shrek-nek van egy élő prototípusa.

A Shrek szó német megfelelője (Schreck) rémületet jelent, de mindenki tudja, hogy nehéz ennél a zöld ogrénél kedvesebb embert találni. A francia birkózó, Maurice Tillet elképesztően hasonlít a filmbeli szerepőre, hiszen ő volt Shrek prototípusa. Maurice-nak ritka betegsége van, melynek következtében csontjai nagyobbra és szélesebbre nőnek, főként az arcán. Rendkívül sikeres sportolóról beszélünk, aki nem mellesleg 5 nyelven beszél, és kedves humorral kezeli szokatlan külsejét.

10) A hihetetlen családban felbukkanó szuperhősök köpeny általi halált haltak.

A Pixar animációs film esküvői jelenetében többek között Edna látható, a házsártos varrónő, aki erősen ellenezte a köpenyt a szuperhősök ruháján. A dolog iróniája csak az, hogy a mögötte ülő négy szereplő a köpenye miatt fejezte be földi pályafutását.

Miután Olajozott ménkűt ominózus ruhadarabja véletlenül beszorult egy rakétába, a hős a rakéta fogságában a biztos halálba repült.

Viharkabátot, a csinos szuperhősnőt egy hajtómű szippantotta be a köpenyénél fogva. Átvitt értelem köpenye egy gyorslift aljába fogódzott ugyan, de köpenye beakadt egy kiálló fémdarabba, és sorsa megpecsételődött.

Dinamizmus felszállás közben akadt el, természetesen a köpenye miatt.

Melyik tény döbbentett meg a legjobban? Tudsz hasonló titkos részletekről? Írd be kommentbe!

A 18 legfurcsább filmes baki, amit alig veszel észre

//Jana//

(Forrás: Brightside)

1 2 3 4