10 híresség, akiknek sikerült kilábalni a teljes csődből

  • 8 hónap ago
  • 10070 Views
  • 1 0
10 híresség, akiknek sikerült kilábalni a teljes csődből

A hírnév és a tehetség nem életre szóló garancia a gondtalan életre. Sem pénzügyileg, sem emberileg. Bármelyik sztár csődbe mehet, meggondolatlan befektetések vagy akár a túlzott költekezés miatt. Onnan már csak egy lépés a teljes válság.

4. Britney Spears

18 sztár, akik nem titkolják, hogy a plasztika rabjává váltak

Alighanem egy egész világ figyelte elhűlve a popdíva idegösszeomlását 2007-ben. A bíróság nem találta alkalmasnak sem gyermekei nevelésére, sem a vagyona kezelésére, az apja gondnoksága alá helyezték. Azután hosszú időt töltött a rehabon, de tündöklőbben tért vissza, mint valaha. A karrierje ismét beindult, tartósan szerepel TV-műsorokban, és ismét el szeretné érni, hogy az övé legyen a legjobban fogyó kislemez.

5. Mike Tyson

A világ legnagyobb boxolója majdnem a teljes vagyonát elvesztette. Rabja lett a luxusnak: luxusingatlanok, ritka vadállatok és minden más vásárlásának, amit csak a leggazdagabbak engedhetnek meg maguknak. Persze a bukszáját apasztotta jó néhány börtönbüntetés is. Később azonban teljesen más életmódra váltott, filmekben szerepel és TV-műsorok rendszeres vendége.

6. Pamela Anderson

18. Pamela Anderson – 52 éves

A 90-es évek szexszimbólumának státusza sem tudta megakadályozni, hogy a színésznő kezéből kicsússzon az irányítás. Valószínűleg köszönhető ez a zűrös magánéletének is, de tény, hogy mindkét házától meg kellett válnia, hogy be tudja fizetni adótartozását. Botrányos válása idején azt állította, hogy hepatitis C-vel fertőzte meg volt férje, aki szerint ez csak üres vádaskodás volt a gyermekelhelyezési per miatt. Mindenesetre azóta csend lett körülötte, még mindig fel-feltűnik filmekben, de leginkább jótékonykodik és állatvédelemmel foglalkozik.

1 2 3 4