25 híresség, aki jócskán megváltozott miután ismert lett

  • 7 hónap ago
  • 148618 Views
  • 14 18
25 híresség, aki jócskán megváltozott miután ismert lett

Hozzá vagyunk szokva a kedvenc hírességeink képeihez, így arra ritkán emlékszünk, ha máshogy néztek ki. Néha azonban csak változnak a karrierjük során.

21) Jennifer Garner

Garner egyszer befizetett egy főszerepre. Aztán elkezdett kicsi szerepeket játszani filmekben, míg végül felkérést kapott egy jövőbeli TV-sikerre, Aliasra.

22) Robert Downey, Jr.

15 híresség, akik rengeteget változtak a karrierjük kezdete óta

Robert a 90-es évek elején vált híressé, de az évtized végén kábítószer-probléma merült fel nála, és börtönbe is jutott. Mégis sikerült újra elindulnia, visszatérni a képernyőre, és Hollywood egyik legjobban fizetett színészévé vált.

23) Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris

Barney Stinson, a How I Met Your Mother című filmből, olyan karizmatikus egyéniség, mint maga a színész. Egyébként, mint Stinson, és mint Neil nagy rajongója a mágiának.

24) Kylie Minouge

A kis Aussie a 80-as években tűnt fel Charlene Robinson-nak a Szomszédok című szappanoperából. Ugyanakkor a 2000-es években valóban hírnevet szerzett, 2004-ben pedig az első Grammy-díját is megkapta.

25) Katherine Heigl

Katherine Heigl

A ragyogó Izzy doktornő a Grace Klinikából, Katherine Heigl valóban megváltozott az utóbbi években. A Bright Side-on még mindig reméljük, hogy hamarosan visszatér a képernyőre.

10 hollywoodi színész, aki kereszténynek tartja magát

(Forrás: Brightside)

//Noncsi//

1 2 3 4 5