20 híres színész, aki visszautasította egy sikerfilm szerepét

  • 8 hónap ago
  • 24505 Views
  • 2 1
20 híres színész, aki visszautasította egy sikerfilm szerepét

Rengeteg film vált világklasszissá, de nem csak a történet, hanem a benne szereplő színészek és színésznők miatt is. Ám azt nagyon kevesen tudják, hogy például a Titanic című filmhez több színészt is megnéztek, hogy ki lehetne a legjobb Jack szerepére, ám a választás mégis DiCapriora esett, mert ő bizonyult a leghitelesebbnek. Pontosan ilyen volt még az ikonikus Micsoda Nő!, ahol kezdetben nem Julia Roberts-et akarták Vivian szerepére, hanem egy teljesen másik színésznőt.

16) Pamela Anderson, mint Scully (X-akták)

Chris Carternek elég komoly harcot kellett azért vívnia, hogy Gillian Anderson játszhassa el Scully szerepét. Mindezt azért, mert a rendezők mindvégig Pamela Andersont szerették volna, ő ugyanis sokkal kerekebb idomú és magasabb is, mint Gillian.

17) David Schwimmer, mint J ügynök. (Men in Black – Sötét zsaruk)

Davidnek felajánlották, hogy játssza el J ügynök szerepét a “Men in Black – Sötét zsaruk” című filmben. Ám a színészt annyira lekötötte saját filmje, a “Mióta elmentél…” hogy nem maradt arra ideje, hogy egy másik forgatáson is részt vegyen. Filmje egyébként igazi kudarc volt.

18) Molly Ringwald, mint Vivian Ward (Micsoda Nő!)

Molly-nak azért ajánlották fel, hogy játssza el Vivian szerepét, mert a Disney nem akarta, hogy Julia Roberts kapja a szerepet. Molly azonban visszautasította azzal az indokkal, hogy ő nem hajlandó örömlányt alakítani. Miután bemutatták a Micsoda Nő!-t és óriási szenzáció lett az emberek körében, Molly addigra megbánta, hogy nem vállalta el. Egyszer azt nyilatkozta, ha lehetősége lenne visszafordítani az időt, akkor igent mondott volna rá.

19) Macaulay Culkin mint Jack (Titanic)

A Reszkessetek betörők után, nehéz elképzelni Macaulay-t Jack szerepében. A filmgyártók fel akarták ajánlani neki a szerepet, de James Cameron nem volt hajlandó más színészről hallani, csak Leonardo DiCaprio-ról. Egyébként több színészt is kipróbáltak, hogy ki lenne megfelelő a szerepre, többek között: Christian Bale-t, Brad Pitt-et, Johnny Depp-et és Matthew McConaughey-t is.

20) Emma Watson és Miles Teller, mint Mia és Sebastian (Kaliforniai álom)

A Kaliforniai álom című filmdráma hat Oscar, hét Golden Globe és számos más díjat is bezsebelt megjelenése óta. Emma Stone és Ryan Gosling csodálatosan játszották el a főszerepeket, de mind később kiderült, nem ők voltak az elsők, akiket felkértek Mia és Sebastian szerepére. Először Emma Watsonnak ajánlották fel, hogy játssza el Mia szerepét, de nem tudta bevállalni, mert akkor már javában folyt a Szépség és a szörnyeteg című film forgatása. Miles Teller viszont azért utasított vissza, mert 6 millió dollár helyett, csak 4-et adtak volna neki.

10 híresség, akiről azt gondoltuk, hogy évekig sikeres lesz, de sajnos nem így lett

(Forrás: mocool.eu)

1 2 3 4