10 híresség a filmiparból, akik nem a kedvességükről híresek

  • 8 hónap ago
  • 13587 Views
  • 2 3
10 híresség a filmiparból, akik nem a kedvességükről híresek

A rajongókkal és a kollégákkal való viselkedés igen sarkalatos kérdés, ha celebekről van szó. Akad, akit kenyérre lehet kenni… ám sajnos nem mindegyik sztár hajlik a kedvességre.

4) Cuba Gooding Jr.

Cuba Gooding Jr. (Hajó a vége, 2002)

Ha egy híresség nem szeret a rajongóival fotózkodni, az egy dolog. De az, hogy agresszívvé válik, ha erre esetleg megkérik, már egészen más tészta. Persze az alkohol se jó barát ilyen helyzetekben. Cuba Gooding Jr.-t egyik női rajongója egy New Orleans-i bárban kérte fel közös fotóra. Cuba előbb káromkodott, majd üvöltve küldte el melegebb éghajlatra. Mivel a csapos hölgy nem szeretett volna cirkuszt a helyen, ezért megkérte a színészt, hogy távozzon. Válaszul Cuba nekilökte a falnak, és még akkor is inzultálta, mikor sikeresen kitették a szűrét az utcára. A rendőröknek persze azt mondta, hogy félreértés történt. Nem hittek neki.

5) Jared Leto

Jared Leto

A színész-énekes Jared Leto Iplaysthedrums beszámolója szerint kedvesen gratulált a zenésznek egy koncert után, mire Leto így válaszolt: “aláírtam neked azt a szart, szóval most már húzz innen a p***ba.

6) Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld

Egy moziban dolgozó személy azt írta róla, nem különösebben hatotta meg, hogy minden óhaját teljesítve látta őt vendégül az a mozi, ahol dolgozik. Sőt, amikor megkérték, írjon alá néhány Bee Movie posztert, talán viccelődni próbált azzal, hogy csak néhány millió dollárt keresett a filmmel, de ezt a jelenlévők nem nagyon értékelték.

1 2 3 4