15 híres színész, aki gyerekként debütált és még ma is tündököl

  • 9 hónap ago
  • 12737 Views
  • 2 1
15 híres színész, aki gyerekként debütált és még ma is tündököl

Gyerekként lopták a szívünkbe magukat az alábbi hírességek. Azóta eltelt jó pár év és felnőttek: szívdöglesztően jó pasivá és lélegzetelállítóan gyönyörű nővé váltak.

5. Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Első jelentős szerepét a Holdemberben játszotta Reese Witherspoon. Ezt követően több mint 30 filmben és sorozatban játszott a színésznő. Legutóbbi filmje az Újra otthon című vígjáték, ahol a szemei még mindig úgy ragyognak, mint tini korában.

6. Freddie Highmore

Freddie Highmore

Hírnevét a Charlie és a csokigyárban szerezte meg Freddie Highmore. Most a Doktor Murphy című televíziós sorozatban láthatjuk a színészt.

7. Winona Ryder

Winona Ryder

Már négy filmben szerepelt Winona Ryder, mikor 1989-ban elvállata a Gyilkos játékok egyik szerepét. A színésznőn semmit nem fogott az idő vasfoga. Jelenleg a Stranger Thingsben és a Végállomás: Esküvőben élvezhetjük az alakítását.

8. Thomas Brodie-Sangster

Thomas Brodie-Sangster

Kezdetben kisebb alakításai voltak Thomas Brodie-Sangsternek különböző televíziós sorozatokban. Az első nagyobb filmje az Igazából szerelemben nyújtott alakítása volt még kisfiúként. Mára befutott színész lett belőle, de kisfiús külseje megmaradt.

1 2 3 4