10 jel, amiből te is könnyen megtudhatod, ha hazudnak neked!

  • 2 év ago
  • 5033 Views
  • 2 2
10 jel, amiből te is könnyen megtudhatod, ha hazudnak neked!

A statisztikák szerint, 90%-os pontossággal megállapítható valaki testbeszéde alapján, hogy az illető hazudik-e vagy sem. Így nem árt tudnunk, hogy mik azok az elsődleges jelek, amik elárulják azokat, akik éppen füllentenek nekünk. Ehhez a képességhez nem kell FBI ügynököknek lennünk, csupán a másik fél mimikáját, testének helyzetét és hangját kell megfigyelnünk, hogy rájöjjünk, éppen igazat mond-e vagy sem.

7. Támaszkodnak/falnak dőlnek beszéd közben

Amikor valaki hazudik, nagyon sérülékenynek érzi magát és akarva akaratlanul is stabilitást keres környezetében. A hazugok a falakhoz simulnak beszéd közben, vagy asztalokon, székeken támaszkodnak, miközben éppen azon mesterkednek, hogy átverjenek minket. Ez a fajta viselkedés nagyon természetes. Még gyermekkorunkban belénk rögzül, hogy a veszélyes helyzet elkerülése érdekében biztonságos/stabil pontot kell keresnünk.

8. Igazgatják külsejüket

Ez a viselkedés általában a nőknél fordul elő, amikor kényelmetlenül érzik magukat egy szituációban. A hajukkal játszanak, vagy „kijavítják” a sminket a szemük körül, elsietnek újrapúderezni…stb. Ez lehetővé teszi számukra, hogy biztonságban érezzék magukat, a tevékenykedés ideje alatt felkészüljenek a cselekmény továbbhaladására, és magabiztosabbak legyenek a kis hazugság(ok)ban, amiket még mondani fognak.

1 2 3 4