15 híres színész gyermeke, akikről nagyon keveset tudunk

  • 9 hónap ago
  • 13300 Views
  • 3 2
15 híres színész gyermeke, akikről nagyon keveset tudunk

Annak ellenére, hogy a legnagyobb hírességek életének bizonyos részei teljesen ki vannak téve a nyilvánosságnak, még mindig van egy olyan oldaluk, amit a legnagyobb titok övez. Ilyen például a családi életük. Sok olyan híresség van, akiről még azt sem tudtuk, hogy vannak gyerekei, mert nem akarták, hogy a sajtó lépten-nyomon kövesse őket és kérdéseket tegyenek fel nekik. Ezzel próbálták őket megvédeni a külső behatások ellen.

13) Isabella Damon

Isabella Damon

Matt Damon és Luciana Barroso lánya, aki már betöltötte a 12. életévét. Nincs is miről beszélni még a jövőbeli pályát illetően, hiszen még iskolába jár. Igaz nincs kizárva, hogy egy nap apja hivatása mellett teszi le a voksát.

14) Stella del Carmen

Stella del Carmen

Antonio Banderas és Melanie Griffith egyetlen közös gyermeke, Stella del Carmen 1996-ban látta meg a napvilágot Spanyolországban. Élete első szerepét háromévesen a Tűzforró Alabama című filmben kapta, amelynek főszereplője édesanyja volt, míg a rendezői székben édesapja ült.

15) Lorraine Nicholson

Lorraine Nicholson

Jack Nicholsonnak és Rebbeca Broussard-nak két közös gyermeke született: Lorraine 1990-ben, Raymond pedig 1992-ben látta meg a napvilágot. Lorraine Nicholson édesapjához hasonlóan a színészetet választotta, láthattuk többek között a Neveletlen hercegnő második részében és a Távkapcs című komédiában.

10 színész, akik teljesen más életkorban mutatkoztak a filmekben, mint ahány évesek voltak valójában

(Forrás: erdekescikkek.hu)

1 2 3 4