10 óriási filmes baki, amit nem vettél észre a Kill Bill-ben

  • 9 hónap ago
  • 117098 Views
  • 6 11
10 óriási filmes baki, amit nem vettél észre a Kill Bill-ben

A Kill Bill (Kill Bill: Vol. 1.) egy kétrészes amerikai wire-fu akciófilm első része, melyet 2003-ban mutattak be. A filmet Quentin Tarantino írta és rendezte, akinek ez a negyedik filmje. A film alapötlete Uma Thurman-től származik, akkor pattant ki a fejéből, mikor Taratntino-val a Ponyvaregényt forgatták és egyik este kicsit többet ivott a kelleténél.

Alábbi összeállításunkban olyan filmbéli bakikat mutatunk be, amik nagy valószínűség szerint a kedves Olvasóknak elkerülték a figyelmüket! Nektek feltűnt valamelyik az alábbi filmes bakik közül?

1. Van egy olyan jelenet, amikor a háziasszony ráborít egy polcos szekrényt a menyasszonyra. Pár pillanattal később, amikor a menyasszony feltápászkodik a földről, megváltozik a szekrény elemeinek és a földre szóródott tárgyaknak az összetétele.

2. A két hölgy késpárbaját a hazaérkező kislány, Nicky zavarja meg. A mami mosolyogva érdeklődik, hogy mi volt a suliban, aztán kimagyarázza a felfordulást. Közben meg tudjátok figyelni, hogy a pulóvere tiszta, nincs rajta az a vérfolt, amely pár perccel később, amikor a konyhában beszélgetnek ott van.

3. Miután Uma Thurman megöli Buck-ot a kórházban, elveszi a kocsija kulcsát és felteszi a napszemüvegét. A feltűnő napszemüveg valószínűleg nem tetszett neki eléggé, mert a tolókocsiban ülve már nincs rajta.

1 2 3 4