10 híres színész, akik szinte minden filmben ugyanazt a karaktert játsszák

  • 11 hónap ago
  • 13657 Views
  • 2 1
10 híres színész, akik szinte minden filmben ugyanazt a karaktert játsszák

A figyelmes nézők valószínűleg észrevehették, hogy vannak sztárok akik szinte minden filmjükben ugyanazt a rájuk jellemző karaktert játsszák – nem is véletlenül. Az ilyen színészeknek természetesen nem a szakmájukhoz való kompetenciájukkal van problémájuk, épp ellenkezőleg: vannak olyan különleges képességeik és jellemzőik, amik miatt a világ leghíresebb rendezőik csak velük tudják elképzelni az ilyen stílusú karakterek megformálását.

4) John Travolta: a táncparkett ördöge.

John Travolta egészen fiatalkora óta tanul táncolni, aminek első komoly képernyőn mutatott eredményét a „Szombat esti láz” című filmben láthattuk. Később az ilyen táncolós jeleneket összefonódtak a színésszel és számos hasonló filmben is megvillantotta tánctudását.

5) Drew Barrymore és a telefonálás.

Drew Barrymore leghíresebb telefonálgatós filme kétségkívül az 1996-os „Sikoly” című film, de sok másik filmben, például a „Hétmérföldes szerelemben” is számos telefonálós jelenet jutott a színésznőnek.

6) Ryan Gosling és a cigaretta.

A nők milliói számára álompasinak számító kanadai színész, Ryan Gosling sem mentes a rossz szokásoktól. Számos filmben láthatjuk őt cigarettázni, és szinte biztos, hogy amelyik filmben benne van, ott előbb-utóbb cigaretta bukkan majd elő a szájában.

1 2 3 4