10 fura sztárpár, akikről nem gondoltad volna, hogy együtt vannak

  • 3 év ago
  • 28628 Views
  • 4 1
10 különleges sztárpár, akikről nem gondoltad volna, hogy együtt vannak

Nem csak a hétköznapi életben, hanem a sztárvilágban is előfordul, hogy egy házaspár, akik látszólag nem feltétlenül illenek össze, évek óta együtt vannak. Vannak, akiket évtizedek választanak el egymástól, vannak, akiket, kis túlzással méterek különböztetnek meg egymástól és mégis boldogok együtt. 

Alábbi összeállításunkban olyan párokat ismerhettek meg, akik látszólag sokban különböznek egymástól, azonban, ami a legfontosabb, hogy szeretik egymást.

1. Vincent Cassel és Tina Kunakey

1. Vincent Cassel és Tina Kunakey

Az 51 éves francia színész visszafogott menyegző keretében, augusztus 24-én, 2016-os megismerkedésük helyszínén, a franciaországi Biarritz-ban vette feleségül 30 évvel fiatalabb barátnőjét, Tina Kunakey-t. Érdekes belegondolni, hogy amikor randizni kezdtek, Cassel 49, míg Kunakey csak 19 éves volt.

2. Hafþór Björnsson és Kelsey Henson

2. Hafþór Björnsson és Kelsey Henson

Hafthor Julius Bjornsson azaz a Trónok harcából ismert HEGY 2018-ban házasodott össze feleségével, Kelsey Hensonnal. A lány pincérnő volt, és amikor bejött a HEGY egy italra, odament hozzá kérni egy autogramot. A 158 centis lány azonnal megtetszett a 205 centis sztárnak. Így indult ez a képtelen magasságokkal bíró szerelem.

3. Mark Zuckerberg és Priscilla Chan

3. Mark Zuckerberg és Priscilla Chan

Priscilla Chan általános iskolai tanár, szereti a kutyákat, a főzőműsorokat, és néhány éve nem dolgozik, most végzett az orvosin. A férje ugyanis elég gazdag: ő Mark Zuckerberg Facebook-alapító. Chan elég komoly feltételeket szabott a kapcsolatukban: így például, hogy minden héten randevúznak egyszer, és van legalább száz perc szabadidejük, amelyet egyedül, munka és egymás nélkül töltenek el. A pár 2003 óta ismeri egymást, Zuckerberg házibulijában találkoztak, a vécé felé, sorbanállás közben. 2010-ben költöztek össze. 2011-ben lett közös kutyájuk. Sok időt töltenek a szabadban, társasozni is szeretnek, vasárnaponként pedig ázsiai kajákat főznek és esznek.

1 2 3 4