20 ikonikus filmszerep, amelyet majdnem más színészek játszottak el

  • 5 hónap ago
  • 134303 Views
  • 16 12
20 ikonikus filmszerep, amelyet majdnem más színészek játszottak el

Időről időre mindannyian követtünk el hibákat. Hasonlóképpen, a híres színészek is néha olyan döntést hoznak, amely az életük legnagyobb hibájává válik, és emiatt több millió dollárt veszítenek.

A régi hollywoodi sztárok olykor elutasítják azokat a szerepeket, amelyek legendásnak bizonyulnak a film megjelenésekor. Azonban számos esetben ezek a visszautasítások, egy másik produkcióval való ütközés miatt tudhatóak be, így a szereplőknek nincs választásuk az ügyben.

1) Jennifer Lawrence, mint Bella

A Twilight nagy rajongója, Jennifer meghallgatáson vett részt a híres képernyőváltozat női főszerepéért. Azonban a színésznő megjelenése nem volt alkalmas a finom és hideg Bella szerepének eljátszására.

2) Jensen Ackles, mint Amerika kapitánya

Jensen Ackles lett eredetileg kiválasztva az Amerika kapitánya szerepére. Azonban túlságosan elfoglalt volt egyéb kötelezettségek miatt.

3) Robin Williams, mint Jack Torrance – Ragyogás

Nehéz elhinni, de Robin Williams-et valóban Jack Torrance főhősének a szerepére gondolták. Stanley Kubrick döntött ellene, úgy ítélve, hogy kicsit sem elmebeteg a szerephez.

4) Scarlett Johansson , mint Lisbeth Salander – A tetovált lány

A film rendezője, David Fincher úgy gondolta, hogy Scarlett Johansson túlságosan forróvérű a társadalmilag rosszul ítélt, techno hősnő Lisbeth karakterére. Nos, ezt nem vitatjuk.

1 2 3 4 5