15 inspiráló színésznő, akik brutális edzéseken vettek részt filmjük kedvéért

  • 11 hónap ago
  • 15863 Views
  • 4 10
15 inspiráló színésznő, akik brutális edzéseken vettek részt filmjük kedvéért

Egy színésznő élete rengeteget munkával és előkészülettel jár. Ahhoz, hogy tökéletesek legyenek a vásznon, igencsak feszes edzéstempóra van szükségük, a nap 24 órájában azon dolgoznak, hogy a szerephez szükséges új dolgokat tanuljanak meg, záros határidőn belül.

13. Michelle Rodriguez, A bunyós csaj

Michelle Rodriguez a 2000-ben készült harcos lány szerepével robbant be a filmvilágba. Intenzíven készült a tökéletes alakításra, 2-6 órát edzett naponta. A súlyemelés és a sok protein végül meghozta az eredményt: majdnem 5 kiló izmot szedett fel. Azóta Rodriguez Hollywood megbecsült akciófilmes színésznőjévé vált.

14. Charlize Theron, Atomszőke

Az egyik legújabb filmjében, az Atomszőkében Charlize Theron profi MI6-es ügynököt játszik. A szerep kedvéért az Oscar-díjas színésznő napi négy órát edzett. A filmre való készülés olyan intenzív volt, hogy a színésznő két fogát is kiütötte az edzések során.

15. Taraji P. Henson, Proud Mary

Taraji P. Henson igazán erős nő! 48 éves kora ellenére ő maga csinálja a legtöbb kaszkadőrjelenetet a 2018-as filmjében, a Proud Mary-ben. A szerep előkészületeihez kemény tréning társul: többórás konditermi és harcművészeti edzést folytatott. A siker garantált.

10 filmes tény, amiről csak az igazi rajongók tudnak

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3 4