15 inspiráló színésznő, akik brutális edzéseken vettek részt filmjük kedvéért

  • 12 hónap ago
  • 15913 Views
  • 4 10
15 inspiráló színésznő, akik brutális edzéseken vettek részt filmjük kedvéért

Egy színésznő élete rengeteget munkával és előkészülettel jár. Ahhoz, hogy tökéletesek legyenek a vásznon, igencsak feszes edzéstempóra van szükségük, a nap 24 órájában azon dolgoznak, hogy a szerephez szükséges új dolgokat tanuljanak meg, záros határidőn belül.

9. Hilary Swank, Millió dolláros bébi

Hilary Swank-nek is őrülten sokat kellett edzenie, hogy elég izmos legyen a Millió dolláros bébi című filmbeli szerepéhez. Minden egyes napja az étkezéstől az edzésen át az alvásig a filmre való készülésről szólt. Annak érdekében, hogy izmosodjon, heti hatszor súlyt emelt, és rengeteg proteint evett. Az eredmény lenyűgöző: a színésznő több mint 8 és fél kiló izmot szedett fel, és megnyerte második Oscar-díját.

10. Demi Moore, G.I. Jane

Az 1997-es G. I. Jane-ben Demi Moore maga csinálta a legtöbb kaszkadőrjelenetét, beleértve a híres egykezes fekvőtámaszokat is. Demi egy igazi kommandós Navy SEAL-lel edzett. Minden nap volt kardio és súlyemelő tréningje.

11. Anne Hathaway, A sötét lovag: Felemelkedés

2012 minden kétséget kizáróan nehéz év volt Anne Hathaway számára. A Nyomorultak című filmben nyújtott Oscar-díjas alakításához a csaknem 12 kilót kellett lefogynia. Nem sokkal ezután A sötét lovagos Christopher Nolan által rendezett film következett, melyben ahhoz, hogy tökéletesen nézzen kis a macskakosztümében, a színésznőnek számos harcművészeti koreográfiát kellett elsajátítania.

12. Sofia Boutella, Kingsman: A titkos szolgálat

Sofia Boutella a Nike Keep up reklámja révén vált ismertté. A gyerekkorában sokat táncoló Sofia mindig jó kondiban volt. Ez azonban nem volt elég a 2014-es Kingsman filmhez, melyben őrült bérgyilkosnőt játszik. Boutella taekwondo és Thai boksz edzéseket vett három hónapon keresztül.

1 2 3 4