18 legendás filmjelenet, amiben a színész majdnem életét vesztette

  • 1 év ago
  • 156686 Views
  • 22 13
18 legendás filmjelenet, amiben a színész majdnem életét vesztette

Nem csupán a kaszkadőrökkel történnek balesetek a filmforgatások alatt. Sok színész sérült meg, vagy akár kockáztatta életét is a forgatáson.

Természetesen a kockázat nagyobb, ha olyan ember vagy, mint Tom Cruise, aki szereti maga csinálni a veszélyes jeleneteket is. De néhány színésznek, akik majdnem ott maradtak forgatás közben, még csak nem is kellett nagy mutatványokat csinálnia.

18) Isla Fisher – Szemfényvesztők (2013)

18) Isla Fisher – Szemfényvesztők (2013)

A varázslat teljesen valóságos volt a 2013-a thrillerben, különösen Isla Fisher esetében. Amikor a színésznőnek azt kellett eljátszania, hogyan jut ki karaktere egy piranjákkal teli akváriumból, belegabalyodott a nyaka körüli láncokba, és majdnem megfulladt. A filmesek először a játéka részének gondolták a segélykiáltását.

17) Michael J. Fox – Vissza a jövőbe III. (1990)

Michael J. Fox – Vissza a jövőbe III. (1990)

A film forgatókönyve szerint Marty majdnem kötél általi halált hal. Michael J. Fox azonban valamiért rosszul fogta meg a kötelet. A filmesek csak akkor vették észre, hogy a színész fulladozik, amikor Fox elájult.

16) Sylvester Stallone – Rocky IV (1985)

Sylvester Stallone – Rocky IV (1985)

A boksz egyik legsikeresebb sorozatának 1985-ös filmjében a rendezőként és főszereplőként jelen levő Sylvester Stallone azt akarta, hogy a mérkőzés tetőpontja minél hitelesebb legyen. Ezért arra kérte a színésztársát, Dolph Lundgren-t, hogy ténylegesen üsse meg. Az ökölcsapás azonban Stallone szívét és a bordáit érte, így került a meggondolatlan sztár az intenzív osztályra.

15) Meryl Streep – Veszélyes vizeken (1994)

15) Meryl Streep – Veszélyes vizeken (1994)

A film címe igencsak találó, már ami az életveszélyt illeti. Curtis Hanson arra kényszerítette a vonakodó színésznőt 18 órás kemény munka után még egy kicsit dolgozzanak az egyik evezős jeleneten. Meryl Streep szinte azonnal a jéghideg vízbe került. Szerencsére színésztársa, Kevin Bacon azelőtt kihúzta a holtfáradt színésznőt, hogy az megfulladt volna.

1 2 3 4 5