A 8 legordítóbb filmes baki, amiket biztosan nem vettél észre

  • 1 év ago
  • 349273 Views
  • 109 111
A 8 legordítóbb filmes baki, amiket biztosan nem vettél észre

A legtöbben filmnézés közben nem a képernyőn itt-ott felbukkanó hibákra koncentrálunk. Néha igencsak nehéz őket észrevenni, bár a mai speciális effektekkel és fejlett technológiával könnyebb kiszúrni őket. A filmkészítők is emberek, így amikor átnézik az alkotásukat, néhány apró baki benne maradhat. Akkor válik igazán szakértővé a néző, amikor sokadszorra lát egy filmet, és amint észrevesz egy malőrt, elégtételt érez.

(3) Ha valaki észreveszi egy olyan apró hibát észrevesz, mint egy elírást az újságban, megérdemelne egy díjat a legélesebb szemért. Bár árnyalja a képet, hogy ha többedszerre nézzük meg a A sötét lovag felemelkedését, mely tulajdonképpen Bruce Wayne ékszertolvajt kergető akciója, egyértelművé válik, hogy a “Heist” szót “Hiest”-nek írták egy újságcikk címében (mindkettő a lopás szó szinonimája).

(4) A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka című részben a hajó legénységének egy tagja kitűnik a koszos kalózok közül. Amikor Jack keresetlen szavakkal a fedélzetre parancsolja az embereket, nézz a képernyő szélére. Egy napbarnított, cowboy kalapos, rövid ujjút viselő fiatalember néz a tenger felé. Biztosra vehetjük, hogy ő nem kalóz.

1 2 3 4