10 színész, akiről nem is tudtad, hogy már meghalt

  • 1 év ago
  • 478499 Views
  • 141 189
10 színész, akiről nem is tudtad, hogy már meghalt

A legnagyobb színészek halálhíre általában végigsöpör a médián, az egész világ azonnal értesül a tragédiáról – mégis előfordul, hogy egy-egy közkedvelt művész halála észrevétlen marad.

7) Chris Penn (1965-2006)

Chris Penn

2006. január 24-én, negyvenéves korában találták meg holtan Santa Monica-i öröklakásában. Habár a múltban a színész többféle droggal is élt, a halottkém vizsgálata alapján a halál fő oka „meghatározatlan szívizombetegség” volt. A tragédiához hozzájárulhatott a prometazin és a kodein együttes szedése, valamint a túlsúlyból adódó szívmegnagyobbodás is. A vizsgálat megnövekedett kodeinszintet, illetve váliumot, morfint és marihuánát kimutatott Penn véréből. Testvére, Sean Penn szerint önpusztító életmódot élő öccsével elsődlegesen a túlsúlya végzett.

8) Richard Griffith (1947-2013)

Richard Griffith

Hatvanöt évesen, szívműtétet követő komplikációk miatt meghalt Richard Griffiths angol színész. Griffithst a nagyközönség főképp a Harry Potter-filmek Vernon Dursleyjének, Harry Potter bácsikájának a szerepéből ismerhette. Másik leghíresebb filmjében szintén egy nagybácsit alakított: a Mi ketten-ben (Withnail & I) a főhős Monty nevű meleg bácsikája volt, aki bepróbálkozott Withnail legjobb barátjánál.

1 2 3 4