Elképesztően meglepő lista a világ 15 leggazdagabb színészéről

  • 1 év ago
  • 82480 Views
  • 6 8
Elképesztően meglepő lista a világ 15 leggazdagabb színészéről

Mind tudjuk, hogy a mozifilmek elég jövedelmezőek tudnak lenni, amiből a színészek és a színésznők luxus körülmények között tudnak élni. Hollywoodi hírességek kemény munkája nem csak anyagilag, hanem teljesítményileg is kifizetődő.

3. Johnny Depp – kb. 125 milliárd forint.

Johnny Depp

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Fedőneve: Donnie Brasco, A Karib-tenger kalózai, Az utazó, Charlie és a csokigyár, Alice Csodaországban. Depp jövedelme nagyon megugrott a Kalapos, illetve Jack Sparrow kapitány szerepe miatt. Johnny filmjeiből világszerte körülbelül 8 milliárd dollár folyt be.

2. Tom Cruise – kb. 136 milliárd forint.

Tom Cruise

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Interjú a vámpírral, Jerry Maguire – A nagy hátraarc, Mission Impossible, Vanília égbolt, Az utolsó szamuráj, Valkűr. Az örökké fiatal Tom Cruise a filmjeiből befolyt összeget jótékony célokra használta fel. Ami egyébként azért nagy szó, mert voltak olyan filmjei, amiért nagyon kevés pénzt kapott.

1. Tom Hanks – kb 140 milliárd forint.

Tom Hanks

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Philadelphia – Az érinthetetlen, Forrest Gump, Ryan közlegény megmentése, A Da Vinci-kód, Kémek hídja, Sully – Csoda a Hudson folyón. A 90-es évek végén Tom jó néhány kultusz filmben játszott. Saját rendezésű filmjeiért még Oscar-díjat is kapott.

20 elképesztően csinos színésznő, akik jóval 60 év felett járnak

(Forrás: mocool.eu)

1 2 3 4