11 híres nő, aki bizonyította, hogy 40 felett is válhatunk anyává

  • 10 hónap ago
  • 27270 Views
  • 5 14
11 híres nő, aki bizonyította, hogy 40 felett is válhatunk anyává

Sokan meglepődhetnek azon, hogy a tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy a legjobb szülői életkor a gyermekek számára 30 és 34 év között van. Ez az a kor, amikor a szociális állam és az egészség tökéletes egyensúlyban van.

Azonban néhány ember továbbhalad, és 35 felett vállal gyermeket. Mi a Toppont.hu-n tudni akartuk, melyik híres nők váltak negyvenes éveikben anyává.

1) Susan Sarandon

Susan Sarandon

Susan Sarandonnak 3 gyermeke van és mindegyikük későbbi korban született: 39, 42 és 45. Amikor fiatal volt az orvosok azt mondták, hogy a színésznő terméketlen, ezért évekig nem használt fogamzásgátló tablettákat. De váratlanul várandós lett, majd még kétszer. Susan azt mondta, örömmel tölti el, hogy erősebb, mint bármilyen diagnózis. Csak nézd meg a gyerekeit. És Susan még 73 éves korában is szép.

2) Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nem volt olyan könnyű helyzetben, mint az előző színésznő. Régóta szeretett volna már gyerekeket, de a természet nem hagyta. Jennifernek mesterséges megtermékenyítést kellett alkalmaznia. Ezzel a módszerrel a petét kivonták a testéből, egy laborban megtermékenyítették, majd visszahelyezték az anyaméhbe, amikor már egyértelmű volt, hogy az embrió megfelelően fejlődik. Jennifer sikertelen volt az első próbálkozásnál, de most csodálatos ikreket nevel. 38 éves volt, amikor születtek.

3) Kelly Preston

Kelly Preston

Kelly Preston John Travolta felesége volt. 47 éves korában teherbe esett, és ez igazi áldás volt. Sajnos 2020-ban Kelly Preston 2 éves súlyos betegség után elköltözött az élők sorából.

1 2 3 4