15 rejtett utalás a Marvel Filmes Univerzumból, amit sosem vettél észre

  • 1 év ago
  • 12557 Views
  • 1 2
15 rejtett utalás a Marvel Filmes Univerzumból, amit sosem vettél észre

Ha csak arra gondolunk, hogy manapság már a két perc hosszú előzetesek különböző utalásairól is lehet készíteni elemzéseket, akkor vajon hány rejtett kikacsintás van a Marvel Filmes Univerzum nagy egészében, ami mára több, mint húsz filmet taglal? Hihetetlenül sok, ezért a lehető legnehezebb feladat abból a felhozatalból néhányat kiválasztani.  

13) Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (2011)

Az első Amerika Kapitányban hihetetlenül ötletes módon gondolták újra a legelső Kapitány-képregény borítóját, miközben Steve az országszerte pozitív üzeneteket terjesztő jószolgálati turnéján vesz részt. Mondani sem kell, hogy a füzet a második világháború idején jelent meg, miután több héten át őröket állíttatott a kiadó a székhelyük elé.

14) A Hangya (2015)

Majdnem egy évtizeddel az első Vasember film után újabb kikacsintást kaptunk a Tony-t elraboló Tíz Gyűrű nevű szervezetre A Hangya (2015) című adaptációban. Amikor Darren Cross különös befektetőit fogadja a Pym Technologies-nél, láthatjuk, hogy az egyik férfi a Tíz Gyűrűre jellemző tetoválást hordozza a nyakán, bizonyítva, miszerint közel sincs elfelejtve a banda.

15) Thor (2011)

Amint a Pusztító életre kel és végez az Asgardba behatoló két jégóriással a Thor elején, a királyság fegyvertermében számtalan ismerős ereklyét fedezhetnek fel a rajongók. Ezek egyik legjelentősebbike maga a Végtelen Kesztyű, melynek viselője a kövekkel együtt isteni hatalmat hordozhat magánál, és aminek igencsak jelentős szerepe volt a Bosszúállók: Végtelen Háborúban.

15 filmsztár, aki majdhogynem megszólalásig hasonlít a testvérére

(Forrás: Marvel Magyarország)

1 2 3 4