10 híresség, akit tönkretett a plasztika

  • 1 év ago
  • 234260 Views
  • 20 21
10 híresség, akit tönkretett a plasztika

Ha valaki híressé válik, akkor ahhoz is hozzá kell szoknia, hogy mindenki figyelemmel követi minden egyes lépését. Ezt ők is tudják. Ezért is igyekeznek mindent elkövetni, hogy a nap 24 órájában a tökéletességet sugározzák az embereknek. Akkor sem hátrálnak meg, ha a szuper kinézet érdekében a plasztikai beavatkozásokhoz kell folyamodni.

Sajnos viszont nem egyszer előfordult már, hogy a plasztika a visszájára sült el és ahelyett, hogy még szebbé váltak volna a sztárok, borzasztó lett a kinézetük. Nos, alábbi cikkünkben ezekből a félresikerült plasztikai beavatkozásokból szemezgettünk.

(1) Jenny Lee

 Jenny Lee

A 42 éves Jenny Lee más útját választotta az ismertségnek: az ő mániája ugyanis az elég költséges és ilyen mértékben egyáltalán nem egészséges esztelen plasztikáztatás. A megszállottsága révén több amerikai show-műsor vendégeként a sokkal többnek kinéző hölgy elmesélte, rendkívüli önbizalomhiánya eredménye volt 25 éves korában, hogy legelőször kés alá feküdt. Akkori férje addig mondogatta neki, hogy nagy az orra és kicsi a cickója, míg, megelégelvén a kritikákat, bejelentkezett egy szépészeti klinikára. Innentől azonban nem volt megállás – akárhányszor a tükörbe nézett, mindig talált magán valami kifogásolnivalót.

(2) Lacey Wildd

Lacey Wildd

Lacey Wildd 25 éve esett át élete első mellműtétén, amelyet azóta több operáció is követett. Az egykori showgirl nagyon büszke hatalmas, MMM-es kosárméretére, ám még most sem teljesen elégedett a kebleivel. A ma 50 éves Lacey, aki a TLC tévécsatorna furcsa függőségeiről szóló műsorában is szerepelt, még nagyobb mellekre vágyik annak ellenére, hogy szervezete így is nehezen bírja az óriási implantátumokat. Nemrég egy belső melltartót ültettek a szilikonjai mellé, hogy a bőre tartani tudja a nagyjából 20 kilós implantátumokat.

(3) Justin Ledlica

Justin Ledlica

Justin Jedlica, ismertebb nevén az élő Ken Baba 21,5 millió forintot költött a plasztikai beavatkozásokra, hogy minél hitelesebben jeleníthesse meg a Ken baba figurát. Justin teljesen a plasztikai sebészet rabjává vált és az elmúlt években több, mint 100 plasztikai és kozmetikai beavatkozáson ment keresztül. A 37 éves férfi bevallotta a TheSun-nak, hogy egészen addig nem fog a műtétekről lemondani, amíg 100%-ban nem hasonlít az műanyag Ken babára.

1 2 3 4