10 sztár, akit hidegen hagy, hogy a külseje szülés után megváltozott

  • 1 év ago
  • 30460 Views
  • 0 5
10 sztár, akit hidegen hagy, hogy a külseje szülés után megváltozott

Egy „átlagos” híresség Hollywood-ból alaposan végiggondolt, csaknem végtelen ruhatárral rendelkezik, tökéletes a sminkje és a haja, valamint hibátlan az alakja is. Nem sokkal szülés után azonban ezek a gyönyörű hölgyek félelem nélkül kiállna a kifutóra vagy a vörös szőnyegre, nem szégyellve egy kis súlyfelesleget. Egy baba kihordása után azonban nekik sem könnyű újra karcsú derékra szert tenni, annak ellenére, hogy van elég pénzük és idejük rá.

3) Kelly Clarkson

Kelly Clarkson

Az amerikai énekesnő az American Idol tévé show révén vált híressé. Számára sem volt könnyű karcsúnak maradni. Az Attitude magazinban színt vall: „Amikor nagyon sovány voltam, nyomorúságosan éreztem magamat kívül-belül 4 éven keresztül. Ez senkit sem érdekelt, mert esztétikailag jól mutattam. Borzalmas időszak volt. Állandóan a kondiban voltam”. Miután két babát megszült, Kelly elhatározta, hogy kinézetétől függetlenül szeretni fogja önmagát.

2) Emily Deschanel

Emily Deschanel

Emily Deschanel a Dr. Csont című sorozat révén tett szert hírnévre, mely 12 éven keresztül szórakoztatta a nézőket. Az első néhány évad során Dr. Temperance Brennan-t (ismertebb nevén Dr. Csontot) csinos nőnek ismerjük meg, de a legutolsó évadra kicsit meghízott. Mint kiderült, ennek oka a rég várt terhesség bekövetkezése volt. Úgy tűnik, több évvel a szülés után sem vágyik újra sovány külsőt ölteni.

1) Serena Williams

Serena Williams

Serena Williams, a világhírű teniszjátékos nemrég szülte meg gyermekét. Terhessége utolsó néhány hónapjáig edzett, és számos versenyen részt vett. A róla készült képek alapján kiderül, hogy még ő sem tudta visszanyerni alakját olyan gyorsan, mint szerette volna, de ezt egyáltalán nem szégyelli.

Sztárok, akik gyerekszínészként kezdték

//Jana//

(Forrás: Brightside)

1 2 3