10 sztár, akit hidegen hagy, hogy a külseje szülés után megváltozott

  • 1 év ago
  • 30659 Views
  • 0 5
10 sztár, akit hidegen hagy, hogy a külseje szülés után megváltozott

Egy „átlagos” híresség Hollywood-ból alaposan végiggondolt, csaknem végtelen ruhatárral rendelkezik, tökéletes a sminkje és a haja, valamint hibátlan az alakja is. Nem sokkal szülés után azonban ezek a gyönyörű hölgyek félelem nélkül kiállna a kifutóra vagy a vörös szőnyegre, nem szégyellve egy kis súlyfelesleget. Egy baba kihordása után azonban nekik sem könnyű újra karcsú derékra szert tenni, annak ellenére, hogy van elég pénzük és idejük rá.

6) Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt ritkán lép nyilvánosság elé, amióta legtöbb idejét családjának és gyermekeinek szenteli. A mostanában róla készített képekről egyértelműen kiderül, hogy terhesség meglátszik az alakján. Jennifer azonban boldognak tűnik, és cseppet sem érdekli, ha valaki támadja őt, amiatt, hogy tökéletes alakja megváltozott.

5) Christina Aguilera

Christina Aguilera

Néhány évvel ezelőtt sokan Aguilera súlygyarapodásán csámcsogott, miután anyuka lett, és nem nyerte vissza azonnal kecses alakját. Biztosak lehetünk abban, hogy minden nő, aki legalább egyszer kihordott egy gyereket, tisztában van azzal, milyen nagy feladat megszabadulni a hátramaradt súlyfeleslegtől.

4) Jessica Simpson

Jessica Simpson

Jessica hajlamos a hízásra. Ezen a terhesség és a szülés nem igazán segít. Csaknem 23 kilót hízott. Néhány hónappal a szülés után újra teherbe esett, így szerencséjére a konditerem még várhat.

1 2 3