10 hollywoodi sztár, akit nem érdekel a drága autó és a luxus

  • 1 év ago
  • 124346 Views
  • 11 8
10 hollywoodi sztár, akit nem érdekel a drága autó és a luxus

Amikor a hírességek életéről beszélünk, természetesen luxust, limuzinokat és vörös szőnyeget képzelünk el. Valójában sokan továbbra is egy normális életmódot folytatnak, használják a tömegközlekedést, normál boltokba vásárolnak, és nem szenvednek ,,sztárlázban”.

A Toppont.hu 10 fotót mutat a hírességekről, amely alapján könnyedén találkozhatsz velük az utcán.

1) Rihanna

Rihanna

Rihanna Barbadoson született egy nagycsaládban, és még a világ hírneve sem változtatta meg a szomszéd lány egyszerű képét. Gyakran kommunikál rajongóival az interneten, szeret a TV előtt lustálkodni, nemzeti ételeket főzni és tömegközlekedéssel utazni.

2) Anne Hathaway

Anne Hathaway

Mosolyogva és édesen, Anne Hathaway azt mondja, hogy egy egyszerű középosztálybeli lány, aki New Jersey-ben nőtt fel és ez örökre így marad. Könnyen elhihetjük: Anne soha nem mutogatta a luxus iránti vágyat és nem mutatta a ,,sztárláz” megnyilvánulásait. A metrón azonban többször is láthattuk.

3) Drew Barrymore

Drew Barrymore

A hírnév nagyon korán érkezett meg Drew Barrymore számára, ezért a fiatal színésznőnek volt egy sötét ,,sztárláz” periódusa. De sikerült visszaszereznie és most egy egyszerű életet él. Gyakran tesz közzé mindennapi fotókat smink nélkül.

1 2 3 4