10 híresség, akiknek a szülei nem szokásos emberek

  • 1 év ago
  • 70807 Views
  • 5 4
10 híresség, akiknek a szülei nem szokásos emberek

Még akkor is, ha nem állsz nagyon közel anyukádhoz és apukádhoz, ennek ellenére nagy hatással vannak a személyiségedre és a karakteredre.

A Toppont.hu-n kíváncsiak voltunk arra, hogy a híres emberek szülei mekkora befolyást gyakoroltak gyermekeikre. Összesen tíz különös családi történetet gyűjtöttünk össze, hogy megoszthassunk információkat azokról, akik felnevelték kedvenc hírességeinket.

1) Uma Thurman

Uma Thurman

Uma Thurman 1970-ben született egy nagyon furcsa családba. Apja, Robert Thurman volt az első amerikai férfi, aki buddhista szerzetes lett. Anyja, Nena Thurman korábban Nena von Schlebrügge néven volt ismert. Csodás modell volt, hippi és Timothy Leary egykori felesége, a pszichedelikus gyógyszerek kutatója. Az Uma a nevét a boldogság hindu istennője után kapta.

Ma Uma édesanyja egy híres pszichoterapeuta és tiszteletre méltó életet élnek. Az apja buddhista hiedelmekben hisz, és a Columbia Egyetemen tart előadásokat az Indo-tibeti buddhizmusról.

2) Leonardo Dicaprio

Leonardo Dicaprio

Az Oscar-díj nyertese a nevét Leonardo da Vinci után kapta. A jövőbeli színész apja jelnek tekintette, hogy a baba az anya hasában rugdalózott a firenzei Uffizi Galéria híres művész festménye mellett. Irmelin DiCaprio szociális munkás volt, George pedig olyan népszerű képregény művész, amely gyakran obszcén tartalmú volt. Leonardo szerint, annak ellenére, hogy apja elhagyta a családot, amikor még csak kisbaba volt, nem károsította meg a kapcsolatukat. Leonardo közel áll mindkét szülőjéhez. George is részt vett a fiú színészi karrierjének előrehaladásában.

Az apám még mindig szeret képregényeket rajzolni a garázsában. Úgy él, mint a ’60 -as években. Még olvassa a forgatókönyveimet, és elküldi azoknak, akiknek érdemes megnézniük” –mondta Leo.

DiCaprionak jó kapcsolata van a mostohaanyjával, Peggy-vel. Apja másodszor házasodott meg, amikor Leó éppen csak 4 éves volt, és Peggy aktívan részt vett nevelésében. Ma Sikh vallású, és rendszeres résztvevője az összejöveteleknek turbant viselve.

3) Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Jennifer 1969-ben született, és a szülei is színészek voltak. Anyja, Nancy Dow szintén színésznő volt. Jennifer néhány alkalommal említette, hogy bonyolult kapcsolatban áll az anyjával, és inkább az apjához áll közelebb.

Érdekesség, hogy John Aniston pályafutása más lehetett: az amerikai haditengerészetben szolgált, de mindig is színész akart lenni. Victor Kiriakis szerepében vált népszerűvé egy szappanoperában a Days Of Our Lives-ban. Érdekes tény, hogy a Jóbarátok producerei paródiát készítettek a Days Of Our Lives-ról. Joey karaktere munkát kapott Dr. Drake Ramoray szerepére ebben a sorozatban. A Days Of Our Lives több mint 160 különböző díjat nyert és 1965-től napjainkig sugározzák.

1 2 3 4