15 érdekes részlet kedvenc filmjeinkből, amit sosem vettünk észre

  • 3 év ago
  • 18591 Views
  • 2 1
15 érdekes részlet kedvenc filmjeinkből, amit sosem vettünk észre

Nézőként általában minden rejtett apróság érdekel bennünket a kedvenc filmjeinkkel kapcsolatban, a képernyő előtt ülve azonban mégis átsiklunk olykor néhány rendkívül fontos jellemzőn. Észrevetted már például a Reszkessetek betörők című film pazarul felépített karácsonyi színvilágát? Tudod, hogy mi a kapcsolat a Jóbarátok című sorozat és a Pókember című film között? Nem?

5) A Harry Potter utolsó részében egy tetoválás látható Lucius Malfoy nyakán. Ez a szám az Azkabani fogva tartása során kapott szám.

6) A Jóbarátok című sorozat Monicája ugyanabban a Moondance nevezetű new yorki étteremben dolgozott, mint a Pókember című film Mary Jane-je.

7) Nyitva felejtett garázsajtó.

Emlékeztek arra a jelenetre, amikor Kevin édesanyja és édesapja ülnek a repülőn és azon gondolkoznak, hogy mit felejthettek el? Ekkor Kevin édesapja, Peter McCallister bevallja, hogy elfelejtette lecsukni a garázsajtót. Az egyik későbbi jelenetben pedig mi magunk is láthatjuk, hogy Peter tényleg elfelejtette lecsukni a garázst.

8) Reszkessetek, betörők! dekoráció.

Mindannyiunk kedvenc karácsonyi filmjében, a Reszkessetek, betörők! című produkcióban van egy érdekes apropó, amire Claire Railey újságíró lett figyelmes. Az újságíró észrevette, hogy a film rendezői már az első jelenettől kezdve mindent a karácsonyra jellemző domináns színekben, vagyis piros és zöld színben rendeztek be a házban. A csempétől az edényeken át, a telefonkagylóig és Kevin köntöséig minden a piros és zöld szín jegyében tündököl, annak ellenére, hogy a házban alig látható konkrét karácsonyi dekoráció.

1 2 3 4