15 érdekes részlet kedvenc filmjeinkből, amit sosem vettünk észre

  • 3 év ago
  • 18506 Views
  • 2 1
15 érdekes részlet kedvenc filmjeinkből, amit sosem vettünk észre

Nézőként általában minden rejtett apróság érdekel bennünket a kedvenc filmjeinkkel kapcsolatban, a képernyő előtt ülve azonban mégis átsiklunk olykor néhány rendkívül fontos jellemzőn. Észrevetted már például a Reszkessetek betörők című film pazarul felépített karácsonyi színvilágát? Tudod, hogy mi a kapcsolat a Jóbarátok című sorozat és a Pókember című film között? Nem?

Akkor az alábbi érdekességek valószínűleg számodra is tartogatnak újdonságokat.

1) Amikor Marty zenei meghallgatásra megy, a „Huey Lewis and the News” nevezetű zenekar „Power of Love” című számát adja elő. A fickó, aki ezután elutasítja őt valójában a Huey Lewis and the News zenekar énekese.

2) A Vissza a jövőbe 2-ben látható egy „Cápa 19” moziplakát, ahol rendező neve Max Spielberg. Pontosan így hívják Steven Spielberg fiát is, aki a Vissza a jövőbe 2 című film forgatása közben született.

3) A Hotel Transylvania 2-ben feltűnik Mavis és Jonathan esküvői fotója, ahol Mavis nem látható a fényképen, mivel vámpír.

4) A Kutyaszorítóban című filmben Steve Buscemi nem ad borravalót a pincérnek.

Ez csak azért érdekes, mert a Ponyvaregény című filmben, ahol ő játszotta a pincért, ő sem kapott borravalót a vendégektől. Ilyen a karma, Steve – na meg persze az is közrejátszhat, hogy mindkét filmet Quentin Tarantino rendezte.

1 2 3 4