Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

14 csodaszép romantikus történet, ami bárcsak igaz lenne

  • 5 hónap ago
  • 13139 Views
  • 2 1
14 csodaszép romantikus történet, ami bárcsak igaz lenne

A szerelem egy kimeríthetetlen és örök téma a filmrendezőknek. Nagyon különböző és nehéz helyzetekben mutatnak be tökéletes kapcsolatokat. Amikor ilyen filmeket nézünk, mély lélegzetet akarunk venni és ezt mondani: „Bárcsak igaz lenne!”

9) Édes november (2001)

Édes november (2001)

A főszereplő problémái mindenki számára ismerősek: állandóan elfoglalt és teljes életet élvező képtelenség. Csak egy Sarah féle lány juthat el ennek a személynek a szívéhez. Lenyűgözi mind az ereje mind a törékenysége. Mindig nagyon laza és rendkívül érzékeny.

10) Szerelemre hangszerelve (2013)

Szerelemre hangszerelve (2013)

A művészet, a kapcsolat, a barátság és egy új kezdési lehetőség. Nem közelíthettél volna egy ideálisabb történethez. „Ez az, amiért szeretem a zenét – mert még a legjelentéktelenebb jelenetet is érzékivé teszi. „Sajnos nincs olyan zene, amely a mindennapi életünket végig kíséri.”

11) Mielőtt megismertelek (2016)

Mielőtt megismertelek (2016)

Sötét időkben különösen jól látják a fényes embereket. Louisa olyan, Will életében: furcsa ruhákat visel, és szokatlan nézetei vannak a világról. Néha mindenkinek szükséges egy ilyen személlyel találkozni. Az ilyen emberek magukban hisznek, és magabiztosak is. Életüket is értelemszerűvé teszik.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük