14 csodaszép romantikus történet, ami bárcsak igaz lenne

  • 1 év ago
  • 18257 Views
  • 3 2
14 csodaszép romantikus történet, ami bárcsak igaz lenne

A szerelem egy kimeríthetetlen és örök téma a filmrendezőknek. Nagyon különböző és nehéz helyzetekben mutatnak be tökéletes kapcsolatokat. Amikor ilyen filmeket nézünk, mély lélegzetet akarunk venni és ezt mondani: „Bárcsak igaz lenne!”

5) Moulin Rouge (2001)

Moulin Rouge (2001)

Párizs az a hely, ahol az ember találkozhat az igaz szerelemmel és kialakulhat a feltétel nélküli szeretet. A rózsaszín köd elrepíti az igaz szerelem világába, ahol az emberek annyira szeretik egymást, hogy maga a halál kénytelen várni és több időt adni a szerelmes párnak. Nagyon nehéz visszamenni az unalmas és élettelen világba ilyen történetek után.

6) A forrás (2006)

A forrás (2006)

Ez az egyik legmegérintőbb és legszebb szerelmi történet. A fő karakter készen áll arra, hogy bármit megtegyen. Egy őrült útnak indul, amely úgy tűnik az egyetlen módja annak, hogy megmentse a szerelmét.

7) Csokoládé (2007)

Csokoládé (2007)

A való életben nehéz találkozni olyan személlyel, aki boldogabbá teheti az őket körülvevő egyszerű igazságokat és dolgokat. Vianne fiatal és vonzó és úgy tűnik tehetséges. Egy idő után sikerül beszélnie a város barátságtalan emberével. És sikerült az idegent meghódítania.  Ő nemcsak egy egyszerű fickó, látszólag lázadó, de nagyon gondoskodó és kedves. Nehéz nem beleszeretni.

8) Vanília égbolt (2001)

Vanília égbolt (2001)

Mi szükséges ahhoz, hogy boldog legyél? A ,,személy” vagy a ,,dolog”? Az ideális megjelenés vagy a korlátlan pénzügyek? Olykor ezek a gondolatok elviselhetetlenné teszik a valóságot. A film főszereplője megtapasztalta mit szeretne minden gazdag, fiatal és vonzó – és minden szétesik. De a szeretet mindenkiről leszakíthatja az álarcot.

1 2 3 4